Продукти на Tiens

82356715

antilipidenchai-700x600

ЗЕЛЕН АНТИЛИПИДЕН ЧАЙ

Състав: 6 сорта зелен чай (17%), листа от лотос (26%) , Гиностема петолисна (26%), семена от Кассия тора (14%), корен от многоцветно пиперче (17%).

В Китай този чай е наричан “чистач на кръвоносните съдове на сърцето”, понеже е нужен при такива заболявания като артериална и коронарна склероза и артериална хипертония.

Ползи:

 1.  Понижава кръвните мазнини и тяхната лепкавост.
 2.  Подкрепя сърцето и сърдечносъдовата система.
 3.  Поддържа и регулира нивото на холестерол, когато то е доведено до нормални граници. Извежда холестерина от стените на кръвоносните съдове.
 4.  Помага за справянето със свободните радикали в тялото.
 5.  Намалява втвърдяването на артериите.
 6.  Регулира концентрацията на  мазнини и  протеини.
 7.  Подобрява имунната система и противодейства срещу умора и остаряване.
 8.  Подкрепя нервната система и е помощно средство при високо кръвно налягане.
 9. Изкарва токсичните вещества от организма.
 10. Сваля добре високата температура.

Цена: 27 лв, малко по-скъп е, вярно, но има 40 пакетчета, а те стигат за 40 дни – 1 пакетче се разтваря в литър и половина вода и се пие през целия ден. Ефекта се усеща след няколко дена.

 

tiens-slimming-tea-1_01

ЧАЙ ЗА ПОДДЪРЖАНЕ НА ОПТИМАЛНО ТЕГЛО

Състав: чай „Черен дракон“, чай „Кудин“, листа от лотос, семена от касия тора, лаваница, ревен, кора на мандарина, Широколистен лицис

Начин на употреба: От 2 до 4 пакетчета три пъти дневно.

Този чай за отслабване се произвежда на базата на хилядолетния китайски опит в областта на природомедицината. Действа освежително, стимулира обмяната на веществата в организма и подпомага мозъчната дейност.

Цена: 36 лв.

 

product_77

 

СПИРУЛИНА

Спирулината е считана за идеалната храна на 21 век. Спирулина е синьо-зелено микроводорасло, най-древното расрение на Земята – то е на 3.5 милд. години. По данни на Световната здравна организация (СЗО), по своите потенциални възможности спирулината превъзхожда всички известни хранителни компоненти и медицински препарати, които се използват за подобряване на здравето. 

Съдържание в опаковка Спирулина:  90 капсули по 350mg. всяка
ЦЕНА: 43 лв.

Cordyceps_capsules

КОРДИЦЕПС

В „Свещената тройка” на китайската медицина, в която влизат женшен, панти и кордицепс, именно Кордицепс се смята за най-доброто и универсално средство за укрепване на имунната система и профилактика на различни заболявания.

Кордицепс (cordyceps) от Тянши / Тиенс е продукт, които поддържа общото състояние на организма и неговата издръжливост.
Използван е високо технологичен процес за култивирането и извличането на мицел от Кордицепс, при направата на този продукт.
Поради неговата рядкост и висока цена, в миналото Кордицепс винаги е бил само за подбрани хора – Императори, до неотдавна той е бил напълно непознат на Западния свят.

Състав: ферментирал мицел на кордицепс на прах, аденозин, манитол.

ПОЛЗИ:

– ЗА ИМУННАТА СИСТЕМА: 1. Поддържа имунната система 2. Редуцира умората 3. Повишава жизнеспособността 4. Може да предпазва от вредното влияние на радиацията и тумурни образувания

– ЗА ДИХАТЕЛНАТА СИСТЕМА: 1. Помага за подобряване симптомите при бронхит иастма 2. Допринася за здравословното функциониране на белия дроб

– ЗА БЪБРЕЦИ: 1. Допринася за нормалното функциониране на бъбреците – ОЩЕ: 1. Подобрява мозъчната дейност. 2. Спомага за нормалното функциониране на ораганите

УНИКАЛНИ ЧЕРТИ: Традиционното и съвременното приложение на Кордицепсвключва: бронхиална астма, безсъние, хипо функция на надбъбречната жлеза, високо кръвно налягане, безплодие и бактериални инфекции. Укрепва тялото след преумора.

РАЗФАСОВКА: 100 капсули по 500mg в опаковка
Цена: 77 лв.

19-358-large

ДВОЙНА ЦЕЛУЛОЗА ЗА ПРОЧИСТВАНЕ НА ЧЕРВАТА
Храна богата на фибри!

Съдърание: целулоза от царевица, прах от глог – 19%, декстрин – 3%, стеариновокиселинен магнезий – 0,5%.

Стената на храносмилателния тракт се състои от власинки, които образуват голяма абсорбционна повърхност, откъдето хранителните вещества постъпват в кръвообръщението. Те могат да се запушат и задръстят от слуз и от остатъците от храната. За значението на хранителните фибри в менюто на съвременния човек, говори фактът, че все по-често специалистите отнасят целулозата към главните компоненти на рационалното хранене. Ежедневната потребност от хранителни влакна (фибри) е 8 – 25 грама.

Разфасовка: 70 таблетки. Цена: 29.50 лв.

SO02S0001_400

ЦИНК

Цинкът е жизненоважен елемент, който ускорява обменните процеси, с което осигурява основните жизнени процеси в клетките, органите и тъканите. Сто и шестдесет ензима в човешкото тяло се влияят от цинка. Многобройни научни изследвания доказват важността на цинка като централен атом в ДНК структурата. Цинка повишава имунитета, способства за възстановяване на разрушени тъкани и регулира захарния баланс в кръвта. Движението на свободните радикали в организма зависи от наличието на цинк.

Състав: Цинков лактат, яйчен белтък на прах, глюкоза.

Цинкът е необходим за нормалното функциониране на всички клетки в нашия организъм , мощен антиоксидант и имуномодулатор; участва в активизирането на повече от 200 фермента при храносмилане, има защитно действие на бъбреците ; спомага за бързото зарастване на рани при кожни заболявания, нормализира кръвната захар; подобрява зрението, има важно значение на нормалното функциониране на половите органи.

Съдържание на активната съставка : Zink – 1 mg./capsule

Начин на употреба : Два пъти на ден с топла вода – за деца от 3 до 10 годишна възраст – 2 капсули, за деца над 10 и възрастни – 4 капсули , два пъти на ден.

Разфасовка: 60 бр. в опаковка. Цена: 17,50 лв

Мака Тиенс

 

МАКА

Състав: Таблетките “ Маса “ – натурален продукт на основата на тревистото растение от семейство кръстоцветни – “ Мака“. То расте в естествени условия на височина 4000 метра надморско равнище във високопланинския район – Анди в Перу ( Южна Америка ). Маса се използва от местните жители около 2000 години. Тои е безопасен, екологично чист продукт от растителен произход.

Свойства и функции:

 • Премахва умората – Както свидетелстват историческите записи древните инки приемали голямо количество Маса преди сражения, защото им се повишавала силата и издражливоста.
 • Повишава половата потенция – В продължение на столетия това растение било основният източник на хранителни вещества за племената инки в Южна Америка и месните жители го считали за вълшебен дар. Младите хора го употребявали за повишаване на раждаемостта. В 1942 г. Колумб управлявал мореплавателска експедиция финансирана от испанския крал и открил Южна Америка. В новите земи Колумб дал на кралство Испания дар – това чудодейно растение , както го нарекли испанците -кралско.
 • Притежава тонизиращи свойства. Съвременните научни изследвания говорят за това, че Маса съдържа голямо количество аминокислот, цинк, таурин и други натурални компоненти. По тонизиращи свойства се сравнява с женшена.
 • Възтановява забавящия се с възрастта обмен на веществата и също възвръща енергийността и бодростта. Приемането на Маса Ви допълва в организма недостатъка на активните хранителни вещества, които регулират хормоните на хипоталамуса, хипофизата, половите жлези и установява дизбаланса в обмяната на веществата в организма. Премахва стреса. Подобрява нервната система.

Дозировка: от 3 до 6 таблетки дневно. Разфасовка: 60 капсули
ЦЕНА: 83 лв.

 

dd33f1ee4e6b6f99eb253277d1a8bc11omega3tiens

ОМЕГА 3 + Витамин Е капсули

Изключителна формула, съчетала древната китайска мъдрост и модерните технологии

Защо са важни мастните киселини Омега-3?

 • Полезни за сърдечно-съдовата система

Едно от основните предимства на мастните киселини Омега-3 е ролята им за правилното функциониране на сърдечносъдовата система.
Изследване разкри, че добавките с Омега-3 са предотвратили смъртта на почти 1 на 10 пациенти със сърдечна недостатъчност.
Омега киселините понижават концентрацията на „лош“ LDL холестерол и нивото на триглицериди в кръвта, и повишават концентрацията на „добрия“ HDL холестерол.

 • Понижават кръвното налягане

При анализ на ролята на Омега 3 за регулиране на кръвното налягане учени доказаха, че обогатяването на хранителния режим с тези мастни киселини може да помогне за понижаване на кръвното налягане, особено при пациенти с нелекувано високо кръвно налягане.

 • Поддържат правилното функциониране на мозъка и нервната система

Мастните киселини Омега-3 подобряват функционирането на мозъка и стимулират умствените способности. Обогатяването на хранителния режим с тези киселини подобрява физиологичните функции и способността за съсредоточаване и може да премахне депресията и чувството на гняв или безпокойство.
Това може също да облекчи симптомите, причинени от разстройства в развитието на нервната система, и да забави развитието на заболявания, свързани с напредването на възрастта, като сенилна деменция.
Омега-3 съдържат киселината DHA, която е необходима за синтеза на т. нар. „хормони на щастието“ – серотонин и допамин. Изследване доказа, че хората, страдащи от емоционални разстройства и тежка депресия, имат много ниско ниво на тази киселина в кръвта

Изследване на влиянието на Омега 3 върху здравето на очите потвърди, че консумацията на мастни киселини може да окаже значително влияние върху развитието на очите и предотвратяването на дегенерацията на ретината и макуларната дегенерация с напредването на възрастта.
Според експертите, редовният прием на храни с високо съдържание на Омега-3 мастни киселини EPA и DHA може да предотврати отслабването на зрението, причинено от макуларната дегенерация с напредването на възрастта.

 • Ползи:

– Помага за предотвратяването на бръчки и забавя процеса на стареене на кожата.
– Ограничава щетите върху кожата, причинени от прекомерно излагане на слънце, и помага за намаляване на вредното влияние на UV лъчите.
– Регулира клетъчните функции и поддържа еластичността и мекотата на кожата
Симптомите за недостиг на мастни киселини Омега-3 включват кожни проблеми като екзема, пърхот, суха и лющеща се кожа, и бавно заздравяване на рани.

Рибеното масло съдържа витамините A и D
Това са два мастно разтворими витамина, скъпоценни за човешкото тяло.
– Витамин A регулира растежа и развитието.
– Осигурява добро зрение, растеж и регенериране на клетките на кожата и лигавиците
– Осигурява синтезиране на пигментите на зрението, необходими за добро виждане в полумрак и възприемане на цветовете
– Участва в изграждането на костната тъкан и поддържа имунната система. Витамин D има множество различни физиологични функции
– Най-важната от тях е участието в калциево-фосфорната обмяна
– Изграждане на скелета
– Влияе върху правилното развитие на костите при децата и възрастните, включително върху тяхната плътност и върху състоянието на зъбите.
– Положително влияние върху мускулите и нервната система

Обогатена с масло от морски зърнастец и витамин E.

Витамин E
– Мастно разтворим антиоксидант, който помага за неутрализиране на потенциално вредните свободни радикали
– Особено важен за защитата на клетъчните мембрани, както и за поддържане на циркулацията и запазване на здравето на кожата, сърцето, нервите, мускулите и червените кръвни телца
– Участва в снабдяването на клетките с хранителни вещества
– Укрепва стените на кръвоносните съдове и защитава кръвните клетки от разпадане
– Поддържа имунната система и има доказани противовъзпалителни свойства
– Витамин E се счита за един от най-добрите биологични антиоксиданти.
– Той забавя стареенето на тялото

Омега-3 на TIENS е балансирана изключителна комбинация от незаменими мастни киселини Омега 3, масло от морски зърнастец и витамин E.

 • Това е единственият продукт на пазара с тази изключителна комбинация, който се абсорбира лесно и се препоръчва за снабдяване на организма с множество хранителни вещества, Необходими за правилното му функциониране.
 • Омега-3 на TIENS не съдържа глутени и е безопасна за спазващите безглутенова диета, например страдащите от целиакия или алергия към житните растения, и е с много високо качество.
 • Омега-3 на TIENS не съдържа лактоза. Лактозата се използва като вещество-пълнител в много от добавките, предлагани на пазара.
 • Омега-3 на TIENS не съдържа консерванти.

Консервантите са свързани с огромен брой здравословни проблеми.

Тъй като човешкото тяло не може да произвежда тези мастни киселини, допълването на ежедневния хранителен режим с Омега-3 на TIENS е силно препоръчително както за психическото, така и за физическото ни здраве.

Дозировка:
1 капсула 2 пъти на ден по време на хранене.
Една капсула от Омега-3 на TIENS съдържа 300 мг ненаситени мастни киселини Омега-3

Цена: 58 лв.

 

Chitosan_Tiens

ХИТОЗАН

Хитозанът на „Тянши“ подобрява имунитета, изхвърля несмлeните вещества, освобождава организма от токсините.

Състав: Биологично активната добавка „Хитозан“ се произвежда от черупките на морските червенокраки раци (крабове). Хитозанът е продукт, получен от хитина на раците чрез отделяне на ацила (карбоново съединение, което придава твърдост, сякаш циментира хитина).

Чистотата на продукта, след отделянето на ацила, е над 85 %, което обуславя високия функционален ефект на хитозана. Този препарат е уникален по своите оздравителни свойства. Основното активно вещество в препарата е хитозаминът.

Свойства:

 • Свързва холестерола и го отстранява от организма, понижава количеството на липидите в кръвта, като по този начин препятства възникването на сърдечно -съдови заболявания и атеросклероза, подобрява кръвообращението.
 • Предотвратява хипертонията, предизвикана от излишен прием на сол.
 • Подобрява функцията храносмилане, като активира дейността на бактерии, стабилизира работата на черния дроб, стомаха и червата, като способства за правилното усвояване на храната.
 • Противодейства на натрупването на холестерола в черния дроб, полиглюкопептидите на хитозана свързват токсините в организма, обезвреждат ги и подобряват възстановителната функция на черния дроб.
 • Понижава нивото на захарта в кръвта, (полиглюкопептидите засилват секрецията на инсулина и ефективността на използването му, като понижават нивото на захар в кръвта) при хора страдащи от захарен диабет.

Приложение:

 • Онкологични заболявания с цел да се унищожат злокачествените клетки, да се инактивират техните токсини, да се съживи дейността на лимфоидната тъкан и да се забави образуването на метастази.
 • Захарен диабет, в т.ч.при инсулинозависимите му форми.
 • Сърдечносъдови паталогии.
 • Високо артериално налягане.
 • Вегетативносъдови прояви и главоболие.
 • За лечение на псориазис.
 • Възстановяване на изгорели повърхности и рани без образуване на белези.

Начин на употреба:

„Хитозанът“ се прилага широко при хора на различна възраст, особено полезен е за деца, хора на средна и старческа възраст. Два пъти на ден по две капсули, се пият с топла вода. Възможно е коригиране на дозата в зависимост от евентуалните реакции на организма.

Цена: 48,50 лв.

 

Super_calcium_tiens

БИОКАЛЦИЙ ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА МОЗЪЧНАТА ДЕЙНОСТ 

Това е общоукрепващо средство, което помага при повишени умствени натоварвания и др.

Състав: Ензимолтичен прах от костен калций – 56%, лецитин с висока честота, не по-малко от 35%, таурин не по-малко от 2%, р-циклодекстрин – 2%, витамини В1, В12, С, фолиева киселина.

Свойства:

 • Може не само да обезпечи организма с калций, но и подобрява подхранването на главния мозък, нервната система, активизира дейността на мозъчните клетки, повишава интелекта.
 • Подобрява паметта.
 • Забавя стареенето на мозъка и повишава работоспособността на мозъчната дейност.

Приложение:

 • Като общоукрепващо средство при повишени умствени натоварвания при подрастващите, ученици и студенти.
 • При главоболие от всякакъв произход.
 • Като допълнителен източник на калций.
 • За подобряване работата на периферната нервна система.
 • За хора на умствения труд, при повишени умствени натоварвания.

Начин на употреба: Желателно е да се взема във втората половина на деня, по 1-2 капсули на ден след ядене.

Разфасовка: 18 капсули по 0,4 гр. Цена: 17,50 лв.

 

Tiens_calcium_kids

БИОКАЛЦИЙ ЗА ДЕЦА

Състав: Ензимолитичен прах от костен калций – 23% (5300 мг./100 г.), прах от яйчен жълтък 10%, прах от соево мляко – 5%, сухо натурално мляко – 60%, протеин-захарид – 1%, елементи (желязо и цинк), липопротеин, лицитин, таурин.

Свойства:

 • Позволява да се коригира дисбаланса на хранителните вещества и недостига на калций, които са предизвикани от неправилното хранене.
 • Спомага за умственото развитие на децата. Съдържа необходимите витамини и микроелементи особено нужни за детето в периода на растеж и развитие.
 • Задоволява потребността на детския организъм от липопротеин, лецитин, таурин и други хранителни вещества.

Приложение:

 • Препоръчва се на всички деца с цел профилактика 2 пъти в годината (пролет-есен), но особено за живеещите в неблагоприятни екологически условия.
 • Като общоукрепващо средство.
 • При възпалителни процеси на кожата (дерматит, младежки пъпки, обрив от пъпки).
 • За профилактика срещу рахит и анемия, поради липса на желязо.
 • При слаби и чупещи се кости и нокти.
 • Като допълнителен източник на калций.
 • При дисбактериоза.
 • За обезпечаване на нормално развитие на скелета, предотвратявайки ниския ръст при децата по време на всички възрастови периоди, особено в началото на половото съзряване (11-14 години).
 • При болки в мускулите забелязващи се в периода на бурен растеж.
 • При всякаква алергична патология : бронхиална астма, бронхит, ексудативна диатеза, USDдермит, алергичен ринит, конюнктивит и др.
 • За профилактика срещу зъбен кариес.
 • За подобряване на паметта и успеха в училище.

Начин на употреба:

Деца от 1 до 3 години – по 1 кафеена лъжичка без връх, по 1 или 2 пъти на ден. След 3-годишна възраст – по една чаена лъжичка без връх, по 1 или 2 пъти на ден.

При простудни заболявания (остри дихателни заболявания, грип, възпаление на белите дробове, ангина) да се взема по кафена лъжичка на всеки 2 часа, 6-8 вземания на ден в продължение на 2-3 дни.

След това да се премине на обичайната доза на приемане (да се разтвори в гореща непреварена, чиста вода с рН 7,0-7,4 и температура 40-50° и да се изпие веднага).

Разфасовка: В опаковка от 10 пакетчета по 10 гр. Цена: 44.50

 

Tianshi_sleeping_tablets

Таблетки преспивателно с естествен произход

Състав:

Количество в една таблетка: 400 mg Количество в дневна доза: 400-800 mg
Ещолия калифорнийски на прах
(Escholtzia californica)
100 mg/25.00% 100-200 mg
Глог на прах 100 mg/25.00% 100-200 mg
Пасофлора на прах 100 mg/25.00% 100-200 mg
Микронизиран полен на прах 100 mg/25.00% 100-200 mg


Предназначение:

Растително средство за подпомагане функцията на добрия сън.

Начин на употреба:
Приема се от 1 до 2 таблетки 2 пъти на ден, след хранене.
Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Опаковка: 60 капсули       Цена: 40 лв.

 

iglika-450x450

МАСЛО ОТ ИГЛИКА – капсули

Състав:

Количество в една таблетка: 700 mg Количество в дневна доза: 2100-5600 mg
Масло от Иглика 500.0 mg/71.43% 1500-4000 mg
Желатинов и растителен глицерин 190.0 mg/27.14% 570-1520 mg
D-алфа-токоферол 10.0 mg/1.43% 30-80 mg
Овлажняващи агент Сорбитол
Емулгатор глицерил моностеарат

Предназначение:
Подпомага регулирането на хормоналния баланс!

Начин на употреба:

Приема се от 3 до 8 капсули дневно заедно с храна.
Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
Не се препоръчва за употреба от деца.

Опаковка: 60 капсули        Цена: 58 лв.

 

Układ krążenia TIENS Garlic Oil - Wyciąg z Czosnku

 

МАСЛО ОТ ЧЕСЪН

Действие:

 •  Притежава широкоспектърно антибактериално, антивирусно и антипаразитно действие – грамположителна и грамотрицателна флора, глисти;
 •  Повишава съпротивителните сили на организма;
 •  Предотвратява атеросклеротичните изменения в съдовете, подобрява микроциркулацията, понижава кръвното налягане;
 •  Подобрява функцията на храносмилателната система – стимулира дейността на стомаха и червата, подтиска процесите на гниене и ферментация в червата и спомага за развитието на нормална микрофлора в тях.

Приложение:

 •  Възпалителни заболявания на дихателните пътища, грип, астма.
 •  Намален апетит, диспепсия, метеоризъм, дисбактериоза, атония на стомаха и червата.
 •  Гастрит, гастроентерит, колит, хроничен запек, чревни инфекции.
 •  Хроничен хепатит, нарушена функция на далака.
 •  Главоболие, мигрена, безсъние.
 •  Трофични язви, псориазис, дерматити, екземи, акне, оплешивяване.
 •  Ревматизъм, артроза, подагра.
 •  Бъбречнокаменна болест, отоци на долните крайници, цистит.

Противопоказания:

 •  Остър гломерулонефрит.
 •  Обострена язвена болест на стомаха и дванадесетопръстника.
 •  Период на кърмене.

Предупреждение:

 •  Внимателно да се прилага при епилепсия.
 •  Да се контролира нивото на гликоза в кръвта при диабет.

Разфасовка: 60 капсули в опаковка   Цена: 58 лв.

 

product_70

 

ГЪБА РЕЙШИ + 2 компонента

За Рейши може да се говори много, но като цяло това е биоактивна добавка, която спира отделянето на хистамин, което предотвратява типичните алергични реакции при алергичните заболявания. Отличен резултат при хепатит Б. Основен противораков медикамент чрез повишаване на имунитета и производството на антитела. Като митично свойство се явява нейната способност да увеличава силата на духа и да повишава позитивната емоционална настройка.

Приложение:

1. Съпътстваща терапия на раково болни.
2. Химиотерапия – за смекчаване на страничните ефекти.
3. Страх, безпокойсто, нарушение в съня.
4. Болести на сърцето и кръвообръшението – високо кръвно налягане, лошо оросяване на крайниците, нарушения в сърдечния ритъм след прекаран инфаркт и инсулт.
5. Инфекции – бактериални, вирусни, гъбични, хламидиини и др.
6. Алергии.
7. Автоимунни и имунодефицитни заболявания.
8. Хепатити
9. Фибромиалгия
10. Заболявания на кожата
11. Епилепсия
12. Язва и хроничен гастрит

Съдържа мицел на ганодерма луцидум (линч жи), екстракт от шлемник байкалски и женшен. Комплекс от 76 микроелемента, получен по специална технология, осигурява идеален минерален мицелий. Използва се технология на студено сушене за постигане на най-ефективен продукт. В резултат се получава чист мицел, без чужди примеси, с разтворимост 99.3%.

Основни компоненти:

Ганодерма луцидум (линч жи)

Една от най-разпространените в Китай гъби – ганодерма (Ganoderma), по-китайски – Ling (дар) zhi (сила) , също така известен под названието рейши.
Заради своите лечебни свойства тази гъба е наричана „императорско съкровище”. Използва се повече от 2000 години. В древните източни медицински сборници се казва, че рейши има едновременно горчив, сладък, остър, солен и кисел вкус. Тези пет вкусови оттенъка съответсват на пет вътрешни органа на човека – сърце, бъбреци, черен дроб, бял дроб и далак. Източните лечители използвали Рейша като тонизиращо средство, което възстановява силите и паметта, подобрява настроението, съхранява и поддържа паметта и поради това е наричана вълшебно средство, даряващо безсмъртие. При регулярното приемане на препарати, съдържащи Рейши, човек до дълбока старост се чувства здрав и силен. Тази гъба е ценена толкова високо, че на нейна база е изградена цялата китайска мифология.
Интензивните изследвания на Рейши в последните десетилетия показали, че БАД, включващи тази гъба,  оказват имуностимулиращо, противотуморно, противовирусно, антимикробно, хиполипидно, хипогликемично, хепатопротекторно, генопротекторно, противовъзпалително, противоалергично, антиоксидантно действие. Регулира работата на сърдечно-съдова, дихателна и нервна система.
Най-добре е Рейши да се използва под формата на екстракт, тъй като гъбите имат твърда клетъчна основа, която трудно се усвоява. Използван в екстракт мицелът повишава съдържанието на полизахаридите.  Тялото и мицела на Рейши съдържат въглехидрати (редуциращи захарите и полизахаридите), аминокиселини, пептиди, белтъци, тритерпены, включително стероиди, липиди, алкалоиди, гликозиди, летливи етерични масла, витамини, неорганични йони, като магнезий, манган, молибден, калций, цинк, калий, натрий желязо, мед, сяра, германий. Германият, съдържащ се в големи концентрации в тялото на Рейши участва в състава на органичното съединение карбоксиетил-германий-сесквиоксид. Най-важните биоактивни съединения получени от тази гъба са полизахаридите и тритерпены.

Ефективност на препарата:

 • Усилва имунитета на клетките и хуморалната система.
 • Подобрява функцията на черния дроб, стимулира обменните процеси.
 • Предотвратява онкологически заболявания.
 • Предотвратява и облекчава симптомите на  цереброваскуларни заболявания и хиперлипидемии.
 • Облекчава симптомите при заболявания на нервната система.
 • Облекчава симптомите на кашлица, премахва симптомите при астма, действа спазмолитично.
 • Възпрепятства формирането на свободни супероксид-радикали, извежда хидроксил-радикали, притежава антиоксидантен ефект, възстановява кръвопотока към панкреаса, понижава нивото на захар в кръвта.

Употреба:
Два пъти дневно, веднъж сутрин и веднъж вечер преди хранене, по 1 – 2 капсули. За най-добро усвояване, приемайте продукта преди хранене с отстраняване на капсулата.

Опаковка: 60 капсули х 500мг. в шише   Цена: 99 лв.

 

Tianshi-toothpaste

ПАСТА ЗА ЗЪБИ – „УСМИХНИ СЕ“ – за възрастни (135gr)

Аромат: свеж ментов

Основни съставки:  пеонол, стронциев карбонат, екстракти от гладка саркандра, японска жимолост, екстракт от корали, цветовеот индийска дива хризантема, японска лоницера и други билки, които предпазват от стоматит подуване и кървене на венците, както и от  лош дъх.

Особености: Безвредната и ефикасна съставка пеонол забележимо намалява чувствителността на зъбите и венците има противовъзпалително действие. Стронциевият карбонат, международно признат в медицинските среди като намаляващ  чувствителността и антикиселинен агент, е специално добавен за ефективно намаляване на чувствителността към студено, топло, кисело и сладко и за предпазване от свръхчувствителност на зъбите.

ДЕЙСТВИЕ:

 • Здрави зъби, здрави венци.
 • Намалява дразненето от кисело, предпазва от свръхчувствителност на зъбите.
 • Антисептично и противовъзпалително действие, предпазва от зъбен кариес.
 • Намалява износването на зъбите.
 • Почиства и избелва зъбите.
 • Освежава дъха с екстракт от мента.

Пастата заздравява зъбния емайл и намалява кислотността на повърхността на зъбите. Предпазва от стоматит   и кариес, включително на зъбните корени. Саркандрата притежава антивирусно, антибактериално, антивъзпалително и аналгетично действие. Японската жимолост съдържа резедин, креатол, гликозиди и дъбилни вещества и има антибактериален и общоукрепващ ефект. Индийската хризантема съдържа етерни масла, гликозиди, пикрин и др., понижава термогенезата и е добър детоксикатор.

ЦЕНА: 22 лв.

 

 

 

14 thoughts on “Продукти на Tiens

 1. Pingback: Лечение БЕЗ лекарства! | Стефи Божилова

 2. Здравей, Стефи. Намерих линк към твоя сайт от сайта на Деси :). Искам да попитам има ли шанс да се закупи някой от тези продукти от тебе, но с изпращане в чужбина? Предварително благодаря!

  • Здравей Стелла 🙂 Да, мисля, че няма проблем да ги изпратя с куриер. Ти само ще трябва да ми пишеш на майла и да ми кажеш до къде да ги изпратя, кои продукти и ако знаеш с коя куриерса фирма ще ти излезе най-изгодна доставката. 🙂

 3. Благодаря за бързия отговор, Стефи!

  Става дума за зеления антилипиден чай. Искам да го използвам за себе си като превантивна мярка. Само не разбрах от написаното, едно пакетче чай се разтваря в литър и половина вода, или се накисва? Чаят на разтворими таблетки ли е или пакетчета, които се накисва в това количество вода за определено време?

  Що се касае до начина на пращане още не съм помислила. Може би мама, която е в България, да го получи и вече тя да си търси начини да ми го прати. Мама и приятели обикновено ми пращаш неща по пощата и до сега не съм имала никакъв проблем с получаването им. Това е и най-евтиният начин.

  Кой продукт, според тебе, е добре да се приема за засилване на имунната система? Тази и миналата зима боледувах ( горни дихателни пътища) и бях на антибиотици.

  Поздрави!

  • Здравей, Stella! 🙂 Антилипидният чай е прекрасно помощно средство за организма да се чувства добре. И да не задържа течност. Специално за засилване на имунната система Кордицепс е незаменин, също и Гъба Рейши. Може да видиш подробното описание на продуктите по-горе. Изобщо китайски гъби имат незаменимо лечебно влияние върху организма. Ние като бяхме в Индия за 3 месеца с моя приятел и пиехме всеки ден Кордицепс (още не бяха пуснали продукта Рейши тогава) и убедено вярвам, че това много ни помогна със здравословните и коремни проблеми, които имахме и ни предпази да не влезем в болница от паразити в корема. 🙂
   Няма проблем да ги изпратя на майка ти, само като решиш ми пиши на майла, който е посочен в Контакти и ще се разберем на лични. Поздрави! 🙂

 4. Здравей, с малко закъснение, Стефи!

  Много ти благодаря за отговора.

  Аз вече не задържам толкова вода, но все пак. Освен това имам ( почти от дете!) разширени вени и редовно ме болят прасците, стъпалата, а лятото е ужас просто, пулсират до късно вечер. Тези вени не са толкова видими, колкото ме болят. Мисля, че чаят би трябвало да ми помогне. Имам една приятелка, която събира много водя и й предложих този чай, но тя не ще и да чуе за продукти от Далечния Изток… Без думи, нека се тъпче с хапове! Всеки избира за себе си.
  Аз имах въпрос относно този чай. Пишеш, че едно пакетче се разтваря в литър и половина вода, което ме навежда на мисълта, че чаят е на капсули или таблетки. В каква форма е този чай и запарва ли се или се залива само с хладка вода?

  Що се касае до подсилващо имунната система средтсво, бих ползвала като наближи есента. Но по принцип си търся средство за изчистване от паразити. Казваш, че Кордицепс ви е помогнал против паразити по време на престоя ви в Индия. А някакви ваксини бяхте ли си слагали преди да заминете?

  Предварително благодаря!

  • Здравей, дори не сме и помисляли да си слагаме ваксини. Крайно против това сме, аз не съм се ваксинирала от дете, пропуснах всички „задължителни“ ваксини с помощта на личната лекарка и един ден като имам деца те никога няма да бъдат ваксинирани. Но това е друга тема.
   Чаят е на пакетчета, като нормалния чай. Запарва се с гореща вода. Даже в момента се прибрах и съм си запарила една кана от литър и 200 до мен, чакам да поизстине и го почвам. 🙂 Просто билките вътре са много силни и концентрирани и няма особен смисъл да се пият в една чаша вода. По-добре е да си направиш една кана и да си пиеш цял ден.
   Разбирам напълно хората, които не искат продукти от далечния изток. Имаме много български билки, които биха помогнали. Всичко друго, но не и фармацевтични хапчета обаче!
   За разширените вени и отоците в краката много помага Йога и по-специално обърнатите пози. Те правят точно това – източват застоялата се кръв и лимфа от крайниците и я изтеглят нагоре по тялото. Майка ми цял живот е имала проблеми с разширени вени и вече откакто прави Йога – около 8 години – няма и помен от тях.
   Иначе изчистване против паразити с билки има и в раздел „За Здравето!“, подраздел „Прочиствания!“ – там можеш да прочетеш интересни и много полезни пречиствания на тялото. Поздрави!

 5. Здравей Стефи!
  Случайно попаднах на твоя сайт,но ми стана толкова интересно всичко,което прочетох и продължавам да чета,за да се науча на много неща,които съм пропуснала досега да науча.Пиша ти по следния въпрос да ме насочиш,да ми помогнеш да избера как да намеря лек за кожата на сина ми .Проблемът е следният :има младежки пъпки,които излизат по врата и понякога се задълбочават,стават вътрешно гнойни и в определен момент се пукат и изтича кръв и гной.Пъпки има и по гърба,но по врата са най-така изразени и с нищо не се излекуват.С какво ли не сме опитвали и по кожни лекари сме ходили,след време пак се връща предишното състояние.Казаха ни ,че това е много силна форма на акне и себорея.Все си мисля,че с някакви натурални продукти това може да се оправи или с правилно пречистване на организма, с постоянно изхвърляне на отпадните вещества от организма веднага,без да престояват в него много.Някои лекари ми казаха,че имунната система е засегната донякъде и затова е така.Дай ми съвет какво да направя.Ще ти бъда много благодарна :))))))))))))))))

 6. Pingback: Д-р Гейбриъл Казанс за зелените суперхрани – водораслите | Стефи Божилова

 7. ЗДРАВЕЙТЕ! БАБА МИ Е СЛЕД ПРЕКАРАН ТЕЖЪК ИНСУЛТ И БИХ ИСКАЛА ДА МЕ ОРИЕНТИРАТЕ КЪМ НЯКОЙ ПРОДУКТ?

 8. Здравейте! Предлагате ли още от тези продукти? Имате ли наблюдения дали са добри..по конкретно ме интересува кордицепса за алергична астма

  • Здравейте,
   Не, не са актуални, страницата дори е скрита и не е видима от сайта, може би сте я намерили през Гугъл. Към момента не дистрибутирам.

 9. Здравей Стефи! Радвам се, че те откривам отново. Бяхме заедно при Ина Дойнова на курс по Паневритмия. Съжалявам да прочета, че не си дистрибутор защото ми трябват някои от продуктите и така в търсене попаднах на страницата. Дай ми насоки къде да търся. Трябват ми Антилипиден чай, Хитозан, Кордицепс, Биокалций и Спиролина. Ще се радвам ако ми пишеш.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.