7 закона на живота – Ранди Гейдж

7 laws of life

Ранди Гейдж не е типичният милионер, който ще срещнете. Напуснал училище на ранна възраст, работел като мияч на чинии, лежал в затвора, на 30 години загубил цялото си имущество.

 Днес той е самоизграден мултимилионер, вярващ, че всеки има възможност и право да бъде здрав, щастлив и богат. Ето и законите, които той е формулирал:

1. Закон за празнотата
Ако имате нужда от нови обувки, изхвърлете старите. Ако имате нужда от нови дрехи, почистете гардероба си. Вие доброволно трябва да се разделите със стереотипите си.
 
2. Закон за циркулацията
Бъдете готови да пуснете това, което притежавате, за да получите това, което желаете.
 
3. Закон за въображението
Първо трябва да видите процъфтяването във вашето въображение. Направете описания на идеалния ден и не го показвайте на никого, освен на няко​го, на когото имате пълно доверие. Пазете това описание, така че да ви е под ръка и го препрочитайте в свободното си време.
 
4. Закон за творчеството
Човек може да постигне процъфтяване чрез енергията на мисленето си, интуицията и въображението си.
 
5. Закон за даването и получаването
Ако вие дадете нещо, то ще ви се върне в десетократен размер. Когато получавате блага е много важно да ги разделите с околните. Ако имате дар и не го използвате – вие обиждате Божествената си същност. За да се отнасяте с почтителност към способностите си, трябва да се радвате на даровете си и да ги споделяте с другите. Ако го направите ще привлечете още повече блага в живота си.
 
6. Закон за десятъка
Вселената винаги взима своя десятък. Това просто е Законът на благодарността на източника на подкрепа – 10% от всичко, което имате. Вие никога не знаете как вашият десятък ще се върне при вас. Парите са обикновено явление. Но той може да дойде при вас във вид на примирение с някого, с ново приятелство, като оздравяване и т.н.
 
7. Закон на всеопрощението
Ако не можете да прощавате на хората, вие не може да приемете своето богатство. Ако душата ви е изпълнена с ненавист, любовта не може да намери мястото си в нея. Трябва да се избавите от отрицателните чувства, които ви разяждат и не ви дават спокойствие.
 
Автор: Ранди Гейдж
Ако тази статия Ви е харесала и докоснала, моля споделете я, за да достигне до повече хора! Благодаря! 🙂
Spiritual growth

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.