Въпроси и отговори за регресията в минал живот

 • Stairways to HeavenЗа никой от вас не е тайна с какво се занимавам основно – с регресия към минали животи, с хипнотерапия в рамките на сегашния живот и с психологическо консултиране. Нямам по-любимо нещо от това да търся назад корените на сегашни проблеми, модели на поведения и нагласи, правя го с огромнo желание и отдаденост и дълбоко вярвам, че ми се отдава и ми е призвание. Любопитството ми към тази тема е в мен от малка и винаги ме е водило в посока на това да търся, да питам, да се обучавам, да ровя в дълбокото, да търся отговори и да връщам хората назад към корените на проблемите им. Обичам това, което работя!

Много отдавна се каня да напиша статия за регресията и все я отлагам. Защо?
Защото с всеки човек се получава строго индивидуално, различно, уникално и всеки открива своите отговори за себе си в това пътешествие назад.
Въпреки това, поради засиления интерес и въпроси, тук ще обърнем внимание какво е това регресия, как се получава и отговори на възможни въпроси, които може би си задавате 🙂

Regression

 • КАКВО Е РЕГРЕСИЯ? 

Регресията представлява навлизане във и изследване на минал живот чрез лека форма на хипноза и дълбока релаксация.
Използват се определени техники за връщане назад и навлизане в Алфа променено ниво на съзнание – аз работя с дълбока йогийска релаксация (Йога Нидра), визуализации, дихателни техники, връщане назад и изживяване на емоционално заредени спомени.
Работи се по заявка на клиента, което ще рече, че можем да навлезем в определен минал живот по спомен или откъс от сън, който човекът смята, че е свързан с миналото му; или да изследваме най-важния минал живот с оглед на сегашния момент от живота на човека. Това е най-честата заявка, с която идват хората на регресия.
Можем също да търсим корен на сегашни взаимоотношения, страхове, въпроси, повтарящи се модели на поведение или проблеми в сегашния живот.
По време на регресия човек може да вижда визуално картини или само да усеща информацията или просто да има силно вътрешно знание къде се намира и какво се случва. След като излезе от регресия си спомня всичко, нищо не е забравил, защото през цялото време е бил присъстващ – като изживяващ наново или като наблюдател – и е описвал на водещия какво се случва. Давал ми е обратна връзка и аз съм записвала.

• ЗАЩО ДА СЕ ВРЪЩАМ КЪМ МИНАЛОТО? С КАКВО ЩЕ МИ ПОМОГНЕ ТОВА?

Като човек, който се опитва да държи умa си отворен за всички възможности; като човек, който всекидневно надскача собствените си бариери на съзнанието и като човек, който се опитва да изучава и да спазва принципите на интегралната психология аз дълбоко вярвам, че НЕ отричането на миналото, а неговото осъзнаване и интегриране – това е важното в живота и това ни движи напред в нашето развитие.
С отричане на корените си, не стигаме доникъде. Ние сме това, което сме, заради всичко, което ни се е случило. Не само в този живот, а и в миналите животи, както показва опитът и работата с клиенти.
Затова вярвам, че техники като хипноза и регресия са много полезни – припомнят ни ключови моменти, които са създали в нас емоционална травма; освобождават натрупани негативни емоции и ни дават отдавна търсени отговори като например защо се държим по определен начин или защо точно този човек се е появил в живота ни.
По време на регресия нищо не се дава случайно – винаги това, което човек види и си спомни е нещо, от което душата му има нужда в момента.
Ако някъде назад в детството или в по-далечното минало има нещо, което е прекалено тежко и травматично за нашата психика – то просто няма да се появи наяве и човек няма да си го спомни. Психиката има своите собствени механизми да се предпазва от прекалено травмиращите спомени, за които още не сме готови.
За да продължим напред – пречистени и с нови сили, по-леки и по-свободни – вярвам, че е нужно опознаване в дълбочина на миналото на собствената ни душа!

Миналото няма как да бъде променено, забравено, редактирано или напълно изтрито. То може само и единствено да бъде ПРИЕТО!

Миналото няма как да бъде променено, забравено, редактирано или напълно изтрито. То може само и единствено да бъде ПРИЕТО!

• КАК ПРОТИЧА ЕДИН СЕАНС ПО РЕГРЕСИЯ? КАКВО ЩЕ МИ СЕ СЛУЧИ?

Да кажем, че ТИ идваш на регресия при мен. Преди това сме се чули по телефона или сме си писали по имейл или вайбър, уговорили сме се за удобен ден и час за теб.
Ти идваш в кабинета ми (София, кв. Лозенец), сипваме си чаша вода или чай и започваме да си говорим. Опознаваме се в предварителния разговор. ТИ ми разказваш какво те води при мен; какви отговори търсиш; какви проблеми имаш, които смяташ, че са се породили в миналото; дали имаш кармични взаимоотношения с някой твой близък, които ти тежат. Споделяш колкото и каквото поискаш, колкото ти да се почувстваш отпуснато и комфортно и колкото аз да усетя кой седи срещу мен.

След това те каня да легнеш, да се отпуснеш и да затвориш очи. Правим дишане, осъзнаване и дълбока релаксация на всяка част от тялото. Използвам техники за влизане дълбоко в подсъзнанието. И започвам да те връщам назад към твой минал живот, който ти се даде да изследваш и да си спомниш, до който получиш достъп сега.

Преди време, през първите години когато работих регресия, връщах клиентите си първо през спомени от сегашния им живот, детството, раждането, вътреутробния живот и чак след това минал живот. Една сесия често продължаваше над 3 часа и беше силно емоционално изтощителна и за мен, като водещ, и за клиентите ми като преживяващи с пълна сила всички тези емоционално заредени спомени. Така че сега разделям нещата, за да бъдат максимално ефективни за всички страни.

Можеш да дойдеш на регресия връщане в рамките на сегашния живот – това включва спомени от зряла и от ранна детска възраст, самото раждане и всичко, което изплува като емоции и спомени покрай него , също и вътреутробния живот и моментът на зачеване (влизане на душата в тяло или избирането на това тяло и семейство) преди това.

И можеш да дойдеш на регресия в минал живот, в която ще изследваме важен, ключов твой минал живот и пространството между животите. Можеш да дойдеш няколко пъти и да изследваме различни неща и да се връщаме към различни спомени от миналото. 

Не бързаме и не пришпорваме процеса. Водя те плавно назад, питам те въпроси, насочвам те, а ти ми даваш обратна връзка, която аз записвам на аудио файл. Разказваш ми какво виждаш и как се чувстваш. Аз следвам ТЕБ, а не ти мен. Задавам ти максимално неутрални въпроси, НЕсугестиращи, за да не идва нищо като картини и усещания от мен, а всичко да е автентично видяно и почувствано от теб самият. 

Един сеанс регресия продължава около 2 часа. 

След като излезеш от хипноза, отново си говорим и ми разказваш как се чувстваш, какви са ти впечатленията от случилото си. Обсъждаме видяното. След като си тръгнеш, ти изпращам аудио файла от регресията. 

Отваряме една врата към миналото ти, за да си припомниш уроците от него

Отваряме една врата към миналото ти, за да си припомниш уроците от него

МОГА ЛИ ДА КАЖА НЕЩА, КОИТО НЕ ИСКАМ ДА КАЖА (мои тайни)?

По време на регресивна хипноза човек не губи контрол нито психически, нито физически. Гледа и си спомня през своите собствени очи, а понякога е наблюдател отстрани (често в по-травматичните моменти).
При всички положения ТИ избираш какво да споделиш с мен и какво не, доколко да се разкриеш. Можеш да спреш там където искаш и да замълчиш или да кажеш „Предпочитам да не споделям това“.
Каквото и да кажеш, то си остава само между мен и теб и аз, като психолог, ти гарантирам конфидециалност на информацията.

Гарантирам ти конфиденциалност на споделената информация. Описаните случаи на регресия в сайта са споделени след изрично разрешение от клиентите.

• ИМА ЛИ ОПАСТНОСТ ДА МЕ СУГЕСТИРАШ – ДА ПРАВЯ ИЛИ МИСЛЯ НЕЩА, КОИТО НЕ ИСКАМ И НЕ ИДВАТ ОТ МЕН?

Не използвам почти никаква сугестия в работата си. Какво имам предвид? Работя само с думи, фрази, изрази, описания, които са казани от ТЕБ. Това се нарича вербално отразяване. Например ако ми кажеш: „Намирам сe на брега на морето и чувствам щастие и спокойствие“, аз ще ти кажа: „Много добре, потопи се изцяло в тези усещания на щастие и спокойствие, почувствай ги дълбоко в себе си“. Гледам максимално да използвам думите и описанията, които ти ми даваш, за да задълбочавам състоянието на дълбока релаксация, в което се намираш. Никога не бих се позволила да ти внуша някакви мисли, чувства, усещания, които не идват от теб и по този начин да те „програмирам“ за след като излезеш от състоянието на хипноза. Това се случва само по филмите 🙂 Не се практикува и няма как да се случи в реалната практика на хипнотерапия.

• ИМА ЛИ ШАНС ДА НЕ УСПЕЯ ДА СЕ ВЪРНА ОТ СЪСТОЯНИЕТО НА РЕГРЕСИЯ?

По време на регресия ти се намираш в релаксирано отпуснато състояние на тялото. Много подобно на дълбоката йогийска релаксация – Йога Нидра, ако някога си преживявал такава.
Не спиш, но си в Алфа ниво на съзнание – онова приятно състояние точно след като се събудиш и точно преди да заспиш, когато се унасяш.
Както вече казах, ти контролираш процеса и ти ме водиш, а аз те следвам и с въпроси те насочвам. Връщането от регресия към нормално състояние на съзнанието става съвсем естествено, с осъзнаване на тялото, концентрация върху дишането, техники за визуализация.
Няма опастност да останеш в това състояние. Ако бъдеш оставен, ти просто ще се събудиш по естествен начин.

• ИМА ЛИ РИСКОВЕ ЗА ПРОМЯНА В МОЯТА ЛИЧНОСТ ИЛИ В НАЧИНА МИ НА ПОВЕДЕНИЕ?

Това не е често срещано притеснение, но са идвали хора, които са ме питали дали нещо може да им „стане“ след това, дали регресията може да ги промени драстично, да им припомни нещо дълбоко нараняващо.
Възможно е да си припомниш абсолютно всичко по време на регресия, но рядко се случва нещо да те разтресе из основи психически.
Самата психика си има защитни предпазващи механизми и те пази от дълбоко болезнени спомени, точно както често не можем да си спомним даден спомен от детството, защото тогава ни е травмирал.
Наистина всичко, което ти се дава по време на регресия е точно толкова колкото можеш да възприемеш, да асимилира, да отработиш и точно онова, от което имаш нужда в момента. 

Можеш да си спомниш за минал живот, в който си бил лош човек и си правил лоши неща, може много да не се харесаш, но животът вече е приключил, ти вече си друг човек и всичко, което ще се случи е просто да си припомниш уроците и изводите от онзи живот и да разбереш как той се отразява на сегашния ти живот и на сегашното ти поведение и начин на мислене.

Who Am I and other questions

МОГА ЛИ ДА СИ ОТГОВОРЯ НА ВЪПРОСИТЕ КОЙ СЪМ АЗ, ЗАЩО СЪМ ТУК, КАКВА Е МИСИЯТА МИ?

Напълно наясно съм, че всички ние цял живот се лутаме в търсене отговорите на тези въпроси. Откакто се помня аз също съм гледала звездите през нощта и съм питала отново и отново какъв е смисълът зад всичко,което се случва тук на Земята.
Малцина обаче са онези, които са постигнали пълна яснота по въпроса и с увереност вървят по пътя, който са сигурни че е за тях.
И тази яснота почти никога, уверявам ви, не е била дадена „наготово“.
Обикновено е изисквала дълги години практика, посвещаване, опити и грешки, отдаденост и постоянство, себенаблюдение и анализи.

Рядко се дават тези отговори за сегашния живот, който е пред нас. Случвало се е, разбира се, на доста мои клиенти, но не често. Обикновено клиентите ми го описват като завеса, която пада и зад която нямат достъп. Казват: „Тази информация не ми се дава.“ или „Усещам го, но не мога да го разбера.“ ЗАЩО?
Защото целта е всеки от нас да търси, да се пита, да открива и да утъпква своя собствен път и именно в пътя е смисълът, а не в крайната цел. По време на пътя учим и се развиваме, грешим, страдаме и израстваме. 

Във всеки живот мисията на душата е различна и когато от сегашната си позиция се върнем назад, лесно виждаме цялостната картина и си спомняме ясно уроците, които сме научили и с каква цел сме изживяли даден минал живот. Но регресията не е ясновидство в бъдещето и сегашният ни живот още не е приключил и част от Мисията на душата е да достигне до знанието каква е мисията ѝ и как да я разгърне. 

Пак казвам – случвало се е човек да бъде много дълбоко потънал в хипноза, с много отворено съзнание и с връзка с Висшия си Аз и тогава отговори се дават, но това е по-скоро изключение от правилото.

Мисията на душата ми е да извървя докрай този живот и да преживея уроците си, да натрупам опитност.

А МОЖЕ ЛИ ИЗОБЩО ДА НЕ УСПЕЯ ДА ВЛЯЗА В РЕГРЕСИЯ? 

Малко вероятно е, но се случва. Има световна статистика от 2010г., която твърди, че 10-14% от хората на Земята не могат да влязат в хипноза. В този процент влизат хора, неподатливи на внушения или хора, които поради моментни неразположения не могат да се отпуснат (студено им е, топло им е, напрегнати са, страхуват се, не могат да изключат ума си и др.)  

Опитът ми с над 2000 случая показва, че почти всеки е способен да се отпусне и да влезе в това състояние. Не винаги от първия път обаче. Много зависи от способността на човек да се отпуска, да оставя контрола на някой друг, да „изключва“ постоянно анализиращия ум, много зависи от това дали има изградена практика с йога, медитация и релаксация. При хора с лична практика се получава много по-леко и лесно.

Идвали са хора, които са сигурни, че няма да успеят, защото са пробвали при други и не им се е получило или са пробвали с аудио запис и не е станало. Идвали са много скептични и затворени хора, които просто искат да си докажат, че това не работи при тях и методът не струва. Ами получавало се е и то доста успешно и те са си тръгвали приятно изненадани, озадачени дори и благодарни.

Разбира се, идвали са и хора, които много са чели по темата, имат големи очаквания, сигурни са, че ще им се получи, дори са сигурни какво точно ще видят и … не им се получава. 🙂 Не успяват да се отпуснат, да изключат вечно анализиращия ум, да оставят очакванията пред вратата, не успяват да пуснат контрола, да се доверят на появяващите се образи и картини, дори когато те не са това, което са очаквали.

А има хора, които се отпускат много добре, влизат дълбоко в това състояние, озовават се в Пространството между животите и им се казва, усещат вътрешно, че сега не е моментът да се върнат назад към минал живот. Че не им се дават отговорите, защото трябва да достигнат сами до тях. Често при следващ опит се получава регресията, просто трябва да мине малко време.

Като цяло смятам, че по-лесно влизат в хипноза хора, които не са чели много по темата, нямат изградени предварителни нагласи и очаквания, не са пълни с информация. Най-лесно влизат отворени, любопитни и доверяващи се на процеса хора. Но едно искам да подчертая – всичко е строго индивидуално и при всеки е различно!
Винаги има хора, на които не им се получава и тогава пробваме следващ път. 

• В КРАЙНА СМЕТКА С КАКВО ЩЕ СИ ТРЪГНА ОБОГАТЕН?

Ще си спомниш на практика, а не само на теория, че ТИ наистина СИ безсмъртна душа, която преминава от тяло в тяло и окончателно ще спреш да се идентифицираш с тялото си и да смяташ, че след физическата смърт всичко свършва. Ще осъзнаеш, че тялото ти е просто скафандъра, с който оперираш в този свят и затова трябва да полагаш грижи за него, но скафандъра не си ти.
Клиентите ми често ми пишат и споделят, че след регресия осъзнават, че е изчезнал страхът от смъртта и значително е намаляла здравната им тревожност.

Ще си спомниш минал живот, който си имал, в който си обичал, в който си страдал и си се смял, в който си имал какви ли не проблеми и радости и някакси грижите и тревогите от този ти сегашен живот ще загубят част от тежестта си. Ще осъзнаеш, че всичко наистина е преходно и след 100 години няма да има значение за какво си се ядосвал или с кого си се карал днес. Дори след една година тези неща няма да имат такава сила, каквато имат днес в живота ти.

Много е вероятно да си спомниш живот(и) с близки твои души, с които и преди сте били заедно и с които пак ще се прераждате заедно за в бъдеще. Ще осъзнаеш, че ние никой не губим в живота си. Само се разделяме за кратко или най-много за един живот и след това отново намираме път един към друг, защото душите ни са се познавали от еони и са много отдавнашни спътници в това пътешествие. 

Ще си си подарил едно пътешествие назад в миналото, като с машина на времето, и ще си осъзнал много истини, ще си получил някои отговори, ще си зададеш нови въпроси, ще си разбрал доста за себе си и в крайна сметка ще си се придвижил напред по Пътя на еволюция, по който непрестанно вървят душите ни. 🙂

Eто един съвсем кратък пример от регресия:

Аз: „Знаеш ли какво е посланието на този живот, който току що напусна?”

Н.: „Посланието е:

ДУХОВНОТО И СВЕТСКОТО НЕ МОГАТ И НЕ БИВА ДА БЪДАТ ПРОТИВОПОСТАВЯНИ. ТЕ СА ЕДНО В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ!
ДУХОВНОТО ОБЕЗАТЕЛНО СЕ ПРАКТИКУВА В СВЕТА!”

Аз: „Чудесно. Сега ще ти повторя това послание, което каза, за да го усетиш отново. (Повтарям го 3 пъти). Как се чувстваш сега?”

Н.: „Чувствам се прекрасно!!! Това е бисерът, за който бях дошъл днес!”

Being of Light and Energy

И последно:

• МОГА ЛИ ДА СИ ДОВЕДА ПРИЯТЕЛ / ПАРТНЬОР / ТЕРАПЕВТ С МЕН, ЗА ДА МИ БЪДЕ УПОРА И ПОДКРЕПА ПО ВРЕМЕ НА СЕАНСА?

Никак не е желателно да идваш с някой друг. Регресията е много лично и много индивидуално преживяване. Има един термин в психологическата практика – нарича се рапортТова е процесът на създаване и поддържане на комфортно състояние между терапевт и клиент. Взаимоотношения, изпълнени с атмосфера на доверие, отвореност, конфиденциалност, отпуснатост и споделяне. Това е много важно за всеки един процес, всяка една терапия, дори и извън областта на психологията – например в приятелските взаимоотношения. Ако не можем да се отпуснем напълно и да се доверим на приятелите си, тогава няма да им споделим нищо за себе си и няма да потече онази „химия“ между нас, която имаме чувството, че свързва душите ни.

Да се върнем на регресията – ако ти не успееш да се отпуснеш пред мен, да ми се довериш, да се почувстваш комфортно с моето присъствие и моят глас, с моя начин на работа и в стаята, където се намираш, тогава нито приятел, нито партньор, нито твоят личен терапевт няма да спомогнат този процес да се случи. Точно обратното – по-скоро ще попречат на тази атмосфера на взаимно доверие между теб (клиент) и мен (водещ регресията) да се случи.
Защото, независимо колко дълбоко се отпуснеш в релаксация, подсъзнанието ти никога няма да забрави, че има някой друг – трети човек – присъстващ в стаята, който наблюдава, слуша и оценява. И това действа като блокаж за психиката. 

И за да подкрепя думите си, ще използвам цитат от д-р Майкъл Нютън – един от световните водещи регресивни терапевти с хиляди случаи зад гърба си – цитат от неговото ръководство за водене на духовна регресия, предназначено за хипнотерапевти и психолози:

„И докато говорим за важните хора в живота на клиента, ето още нещо във връзка с политиката ви спрямо нови клиенти. Ще се случва да ви питат: „Моят съпруг (съпруга, брат, сестра, приятел или терапевт) иска да присъства на сеанса. Ще имате ли нещо против?“ Бих ви посъветвал никога да не позволявате присъствие на трети лица. Причините са няколко. Първо, това – както научих още в началото на практиката си – пречи на сеанса. По време на духовната регресия съзнанието не забравя, че в стаята има трети човек.
Второ, дискретността е правото на клиента да разкрива или премълчава. Той трябва да бъде освободен от погледа на други хора по време на регресия, която е много лично преживяване. Обектът на хипноза се притеснява, ако знае, че някой друг наблюдава и слуша най-съкровенните му мисли. Това важи с особена сила за присъствието на брачни партньори. Поверителността трябва да бъде запазена. Нищо чудно само след един сеанс клиентът – дори този, който е искал да си доведе придружител – да ви каже: „Толкова се радвам, че бях сам днес! Ще споделя някои неща с други хора, но никому няма да пусна записа.“

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

* Относно описването на случаи от практиката получавам много запитвания и сега ще обясня. Доста дълго време се въздържах, защото това би създало очаквания и предварителни нагласи във вас, – хората, които четете тук и които бихте дошли на регресия. И ако не видите и не си спомните същото като описаното или поне толкова интересно и подробно, бихте си казали: „Ама защо той е видял това, а аз не? Какво ми има? При мен не се ли получи?“
Все пак реших да споделям случаи, защото има безкрайно интересни такива и има доста качени в сайта – може да ги прочетете тук: Случаи от практиката. 
Нека да е ясно, че все пак случаите, които се качват са на много интересни и запомнящи се регресии. Далеч не всички са такива. Много хора си спомнят съвсем обикновени животи, но те отново им носят важни отговори и яснота за тях самите, както и най-обикновените животи имат силни уроци и изводи, които душата е отнесла със себе си.

И нека да кажа ясно:
Не искам никой да идва с нагласи и очаквания! Искам всеки да е отворен към собственото си преживяване и това, което то ще му донесе. Всеки случаи е различен, така както ние самите сме толкова различни един от друг, затова бих желала всеки да идва чист, отворен, освободен, изпълнен с доверие и без да очаква нещо конкретно и без да се сравнява впоследствие!

Надявам се тази статия да ти е била полезна и изчерпателна!
Не се колебай да оставиш коментар ако имаш други въпроси или искаш да споделиш впечатления и мнение.
Ако статията ти е харесала и я намираш за полезна, сподели я, за да достигне до повече хора.

Свързани статии с темата:
1. Моля, не бъркайте регресията с ходене при врачка!
2. Bypassing the mind – Дълбокото осъзнаване не се случва в разговор с Ума

А ако решиш да си подариш преживяване на регресия свържи се с мен на Вайбър на:
0876 805 895 или mail@stefibozhilova.com
Цената на една успешна регресия е 100 лв. При неуспешна регресия – 30 лв за отделеното време и дълбоката водена релаксация.
При неявяване на записан час или при известяване в последния момент, че няма да се явите на часа си се дължи минимум 50% от цената за регресията. 

БлагоДаря! 🙂

– Стефи Божилова – 

• С Живко Кръстев в подкаст Limitless говорихме на тема регресия в минали животи, травми, взаимовръзки, карма, хипнотерапия и още много. ГЛЕДАЙ ТУК

• С Георги Йорданов в Подкаст Автентичност 1 час и 20 минути си говорихме без да спрем за регресията, за хипнотерапията, за психотерапията като цяло, за лечебната сила на припомнянето, за лекуването на травми от миналото, за това колко е ценно да се изправиш срещу страховете си и още и още. ГЛЕДАЙ ТУК

Regression Tunnel of Light

73 thoughts on “Въпроси и отговори за регресията в минал живот

 1. Здравей Стефи,
  Бих искала да попитам как мога да разбера дали наистина изпадам в регресия или всичко е плод на моето въображение?

  • Здравей,
   Чувството „Измислям си“ е много познато и често срещано усещане при хората, които са преминали през регресия. Мои колеги-регресионисти са писали подробно за това. Умът винаги има нужда да вкара всичко случващо се в познатите му рамки, за да не излезе от зоната си на комфорт, да не се промени, да не му се налага да се трансформира.
   Когато човек е в регресия спомените идват или като комбинация от образи и усещания, или само като образи, или само като усещания. Човек отговаря по-бавно, някои неща ги помни ясно, но други му се губят. Това е съвсем нормално, както се случва и със спомените от сегашния ни живот. Някои неща са се запаметили по-силно, защото са по-важни и ключови, а други спомени просто липсват или ние в този момент нямаме достъп до тях.
   Също така всеки втори човек в регресия плаче – дори да си спомня равен, скучен и обикновен живот, спомените обикновено идват в пакет с всички емоции и много често сълзите рукват, дори за учудване на клиента, защото може да не си спомня нищо кой знае какво.
   Казвам „обикновено“, защото винаги има и изключения. Някои клиенти виждат като на филм, отстрани, а емоции липсват. Други говорят много бързо, а не бавно, както е по-обичайно.
   При всеки наистина е много различно и индивидуално!

 2. Аз съм на 12 години,момиче.Обичам някой държави,които не мога да кажа защо и когато слушам рок от страите се чувствам носталгично,въпреки че не съм ходила никога в Америка…На какво се дължи това и дали е свърано с минал живот?! Освен това се чувствам така,все едно Бог е завъртял вълшебния глобус на прержданията и без да искам не съм избрала САЩ ,а българия по погрешка.Не се чувствам добре в сегашния живот?! Между другото,деца може ли да преживеят регресия,защото съм чела,че е опасно и ,ако не защо не може???

 3. Здравейте Стефи,
  тъй като разбрах,че сте в майчинство от ноември 2015 за около година, бих искала да ви помоля да ми препоръчате някой друг надеждан регресионист, към когото мога да отида на сеанс. Благодаря!

 4. Здравейте! Преди години живях и работех в Гърция.Когато пристигнах за първи път,усетих че съм била там,работих в цех за зехтин и обработка на маслини..сякаш съм се занимавала цял живот с това.Сега съм в България,за да уча Гръцката история и мисля за нея всяка минута…Какво значи това???

 5. Здравейте, Стефи!
  Наша обща позната Манка, горещо ми препоръча среща с Вас за регресия. Зная, че сте в отпуск по майчинство, което е едно чудесно изживяване. Бихте ли казали, кога възнамерявате да възстановите практиката си и какви са възможноститеза записване, с цел – по-ранен прием!
  Предварително благодаря!

 6. Здравейте!Бихте ли ми препоръчала при кого да отида на регресия в Бургас и околността?Или ако имате гостувания насам,кога ще са те?Благодаря

 7. Здравейте г-жо Божилова,

  Много отдавна се интересувам от регресия, но чак сега времето е назряло за нея. Работя в чужбина, но всяко лято си идвам в отпуск в БГ. Тази година ще отпускът ми в Бг е само от 22. 06. 2017 до 7. 07. Дали ще можем да се срещнем през този период ? За мен е изключителна важно. Имам няколко въпроси, на които не бих мога никога да намеря отговорите, освен може би в регресия.
  Благодаря

  • Привет,
   В момента не записвам клиенти за регресия, не мога да смогна и нямам капацитет. Съжалявам 🙂

 8. Здравейте от много време се интересувам от регресия.Изпадала съм в страхотни депреси и знам че това идва от някъде и с причина .Въпросът ми е Мога ли да се подложа на регресия предположение че пия антидепресанти и имам епилепсия

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.