Случай от регресия – разговор с духовния водач в дух. свят

Spiritual guide regression

Преди време И. дойде при мен на регресия и ми направи много приятно впечатление – много земно и естествено момче, притеснителен, леко затворен, свързан с природата и селото. Дойде да разбере кой е в действителност, по какъв път да върви напред и имаше желание да се срещне с духовния си водач. 
Също така искаше да знае защо се чувства странен и различен, защо страни от повечето хора и има проблем с комуникацията, защо заеква и защо има страх от дълбока вода.
Обясних му в предварителния разговор, че среща с духовния водач не винаги се дава, понякога той/тя не се показва, а понякога душата няма капацитета да си спомни спомени от духовния свят и душите там.

Също така, доста често хората идват с погрешна представа за духовните си водачи – представят си ги като ангели или като Дева Мария, примерно, с много любящо присъствие, които ще ги прегърнат, ще отговорят на всичките им въпроси и ще ги дундуркат топло в ръцете си. Е… това почти никога не е така. 🙂
Духовните водачи често просто се усещат като присъствие – дистанцирано, сдържано, наблюдаващо, преценяващо. Понякога се усещат или виждат просто като енергия. Ако се появят като образ, то това е образ, който е приемлив за нашето съзнание, а не реалният им, истински облик. Човек може да види духовния си Учител като белобрад старец, като индианец, като мъдра стара баба и прочие, но това не е истинският образ на това същество. Много често хората усещат или директно им се казва, че това са същества от друга раса или планета и биха ги стреснали ако им се появят в своята действителна форма и вид.

Това, което се случи в регресията на И. е, че той много лесно и безпроблемно навлезе в нужното леко променено състояние на съзнанието, но не му беше дадено да види и изследва минал живот. Вместо това успя да се срещне с духовния си водач и да получи отговор на въпросите, които го вълнуваха.
С неговото разрешение, за което много му благодаря!, публикувам регресията му.

(излизаме от вътреутробното пространство и се насочваме обратно назад към пространството между животите, там откъдето душата е слязла преди да влезе в сегашния си живот)

И.: Засмуква ме към друг свят… Само чистота усещам! Само хармония и мир. Има много силна светлина! Само светлина виждам…. Сам съм, не усещам никой друг около мен.

(извикваме представата за врата и след като я видя, преминава през нея) 

И.: Нищо не виждам в първия момент… Сега видях 1 къща на отвесна скала, но бързо се изгуби. Няма го образа вече. Сякаш излезе някакъв блокаж. Абсолютно нищо не виждам. Нищо не усещам. Сякаш не ми се разрешава. Сякаш някой спря всичко.
Казва ми се, че в момента не може да ми се отключи. В момента знам какво трябва да направя и просто да го направя. И че не трябва точно сега да се връщам назад.

Стефи: Какво ти се каза, че трябва да направиш?

И.: Трябва да бъда себе си, без да се замислям. 
Това беше Той – Духовният ми водач – с тези отговори.
Да, при мен е в момента, просто го усещам доста силно до мен.
Усещам го като светлина, топлина и хармония. Внася усещане за спокойствие.

Стефи: Добре, попитай го какви са основните задачи на душата ти в сегашния ти живот? С каква мисия е слязла сега?

И.: Да се науча да отстоявам себе си, да слушам себе си. Да се доверявам много повече на самия себе си. 

Стефи: Попитай го има ли нещо, което трябва да преодолееш и с което трябва да се справиш, за да постигнеш това?

И.: Да бъда по-решителен. И да разбера, че няма грешки. Има само опит.

Стефи: Попитай го за проблемът ти със заекването? Откъде идва той и на какво трябва да те научи в сегашния ти живот?

И.: Заекването се е появило, за да ценя повече думите. За да разбера за силата, която носят. За това колко бързо можеш да нараниш някой с дадени думи.
Казва ми, че сам ще намеря начина, по който ще се справя с това. Той не е много разговорлив, приличаме си явно. 🙂 Повече просто ме наблюдава и стой наоколо.

Стефи: Добре, искам да го попиташ сега откъде идва страхът ти от дълбоката вода? Има ли минал живот, който е свързан с това?

И.: Казва, че това няма никакво значение в момента. Ще го преодолея сам.

Стефи: Попитай го има ли нещо друго важно, което трябва да разбереш сега?

И.: Казва ми да слушам вътрешния си глас и че той винаги ми помага с каквото може. Винаги е наоколо. Свързан е с мен чрез интуицията ми.
Трябва да се науча да го усещам по-силно.
Трябва да се науча да бъда по-търпелив към останалите и да не ги обвинявам за действията им и за начина им на живот. А да се опитвам да им помагам и да ги насочвам към по-висшия свят. 

Стефи: Попитай го за духовното име на душата ти в дух. свят?

И.: Не, не ми го разкрива. Ще ми го даде след известно време. Още не е времето да си го спомня.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

С това завърши регресията на И. Той си тръгна доволен, защото получи отговори на едни от най-важните въпроси, които го вълнуваха. Също така след регресията ми сподели, че от 1-2 години насам е усещал някакво присъствие около себе си, като синя енергия наоколо, понякога е затварял очи и я е виждал, и сега е разбрал, че това е Духовния му водач, точно както е и предполагал, но не е бил сигурен.

Ако тoзи случай Ви е харесал и го смятате за полезен, моля споделете го, за да достигне информацията до повече хора! Благодаря! :-)

Ако искате да научите повече за метода регресия, моля прочетете тук:

–> “Въпроси и отговори за регресията в минал живот”

–> „Моля не бъркайте регресията с ходене при врачка!“

Regression Tunnel of Light

2 thoughts on “Случай от регресия – разговор с духовния водач в дух. свят

  1. Благодаря,за отворените ти обятия,за новия поглед,който придобивам и крилете,що разлистват!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.