Услуги и Контакти

 • Работя от понеделник до петък в гр. София, кв. Лозенец, между хотел Хемус и спортен комплекс Спартак. Не работя през уикенда!

Моля, уважавайте работата и времето ми, ако имате записан час и не можете да дойдете, уведомете ме достатъчно време предварително, за да мога да реагирам и да попълня графика си! Ако не се явите на записания си час без предварително да ме уведомите, губите правото си да дойдете отново при мен и дължите минимум 50% от цената за регресията или цялата цена на пропуснатата консултация без предварително уведомяване.
В момента не записвам нови клиенти за психотерапевтична работа, с препълнен капацитет съм. За регресия записвам за след минимум 1 месец и записвам селективно. 

– РЕГРЕСИЯ –
Регресията представлява навлизане и изследване на минал живот чрез лека форма на хипноза и дълбока релаксация. Използват се определени техники за връщане назад и навлизане в Алфа променено ниво на съзнание. Работи се по заявка на клиента, което ще рече, че можем да навлезем в определен минал живот по спомен или сън, или да изследваме най-важния минал живот с оглед на сегашния момент от живота на човека. Това е най-честата заявка, с която идват хората на регресия. Можем и да търсим корен на сегашни взаимоотношения, страхове, въпроси. По време на регресията човек може да вижда визуално картини или само да усеща или просто да има силно вътрешно знание къде се намира и какво се случва. След като излезе от регресията си спомня всичко, не е забравил, защото през цялото време е бил наблюдател и е описвал на водещия какво се случва. Преживяването на регресия е много различно и индивидуално за всеки и зависи от конкретния човек, от неговата памет, психика и способност да се доверява и отпуска.
Един сеанс регресия е с продължителност около два часа и с цена 100 лв при успешното ѝ провеждане. При неуспешна регресия – 30 лв за отделеното време.
Важна статия! –> Въпроси и отговори за регресията можеш да прочетеш тук. 

❗ В момента записвам часове за регресия за минимум 1 месец напред, имайте го предвид!

– ХИПНОТЕРАПИЯ –
С хипнотерапия се повлияват положително голям набор от проблемни отношения, повтаряеми модели на поведение, всекидневни трудности, персистиращи вредни навици и зависимости. Връщаме се назад към спомени от определен период, които клиентът иска да си припомни или с които иска да работи с цел разрешаване на дадена ситуация. Търсим корените на проблемите и на автоматизираните програми на поведение назад в детството или в отделни ключови травматични епизоди от живота. Клиентът е като наблюдател и активен участник във всичко случващо се и си спомня всичко след приключване на терапията. Излизат много дълбоки емоции, плач, отработват се ситуациите на преживелищно ниво чрез тялото.
Клиентът може да контролира процеса и да взима решенията доколко и какво да сподели, а терапевтът само води и насочва с думи и въпроси.
В тези три статии може да прочетете повече за хипнотерапията, както и за нуждата от дълбоко отработване на емоционални травми от миналото и за това защо само разговор чрез ума в будно състояние на съзнанието не е достатъчен, за да се разрешат проблемите.
–> „Митове и факти за хипнотерапията“
–> „Отработване на емоционални травми от миналото“
–> „Bypassing the mind – дълбокото осъзнаване не се случва в разговор с ума“
Времевата ни рамка за хипнотерапия е час, до час и 20мин максимум и включва предварителен разговор по проблема, който ще изследваме и е с цена 80 лв.

– ПСИХОТЕРАПИЯ –
Работя като психотерапевт под супервизия, обучавам се в школата по Естествена Психотерапия на Орлин Баев и работя под негова супервизия.
Психотерапията представлява регулярни ежеседмични срещи (онлайн или на живо), по време на които се изгражда дълбока връзка на доверие и конфиденциалност между клиента и терапевта (нарича се рапорт), създава се пространство на приемане, разгръщане, признаване на собствените наличности и тяхното интегриране и прегръщане. По време на срещите ни ние разговаряме, анализираме, разглеждаме моменти и спомени от миналото, разглеждаме базисни вярвания и автоматизирани модели на мислене и поведение, правим хипнотерапия и водени медитации, учим се да преструктурираме вътрешния диалог, разглеждаме междуличностните взаимоотношения в живота на клиента, използваме дихателни упражнения, аз давам домашни за четене и осмисляне, за слушане и практикуване, за писане и други спрямо индивидуалните теми за работа на клиента.
Психотерапевтичната среща е с продължителност 60 мин. и е с цена 80 лв. (при 90 минутна сесия цената е 100 лв). 
Тези две прекрасни статии за психотерапията горещо препоръчвам да прочетете предварително ако обмисляте започване на лична терапия:
–> „Просто разговор ли е терапията?“
–> „Процесът на психотерапия и промяна – етапи и методи“

– ОНЛАЙН КОНСУЛТАЦИИ –
Поради живот в чужбина или извън София, както и поради спецификата на пандемичната обстановка, в която се намираме в момента, започнах да провеждам онлайн консултации с хора, които не могат да дойдат физически в кабинета ми, но настояват да работят точно с мен. Регресия няма как да правим онлайн, но провеждаме разговори, правим когнитивно преструктуриране на мисловни модели, учим се на техниките за ясна и директна комуникация със света и близките хора, изпращам аудио файлове за слушане на водени медитации по различни теми, изпращам статии и материали за четене и осмисляне като домашна работа.
Онлайн консултацията е с продължителност 60-70 мин. и с цена 80 лв. (заплащането се случва предварително по сметка или по Револют) 

– ЙОГА –
(Приемам клиенти за индивидуални Йога занимания много ограничено, оставям си възможност да избера с кой искам да работя)
Едно занимание по Хатха Йога продължава час и половина и се провежда в удобни за клиента ден и час, с предварително записване по телефон, Вайбър или по е-мейл. Нужно е да си носите само свободни удобни дрехи, евентуално и постелка. Цената е 30 лв. на посещение.
Едно занимание по Йога включва следните компоненти:
– медитация (15мин.); – разгряване (10мин.); – дишане (10мин.); – основен комплекс асани (40мин.); – дълбока релаксация с утвърждения(15мин.)

– КОНТАКТИ
Не приемам нови клиенти към момента за неограничен период от време и записвам избирателно за регресия занапред!

Нямам възможност да вдигам телефона през деня, защото съм в сесии и не връщам обаждания! Моля пишете ми на Вайбър ако имате номера ми отнякъде (умишлено вече не е публикуван тук). Поради твърде многото писма, които пристигат, може да се забавя с отговора си или понякога се случва да не отговоря. Благодаря за разбирането! 

Кабинетът ми. 

182 thoughts on “Услуги и Контакти

 1. Здравейте Стефи много бих искала да се срещна с Вас за да споделя моите проблеми Ако има възможност за час през януари или февруари Благодаря !

 2. Здравейте,
  Бих искала да запиша час за регресия при Вас, изчакването не е проблем.
  Благодаря предварително!

 3. Здравейте г-жо Божилова! Бих желала да си запиша час за регресия при Вас! В очакване съм на отговор от Ваша страна!

 4. Здравейте Стефи, ще ви бъда много благодарна ако ми запишете час при вас за регресия, без значение за кога. Благодаря Ви предварително.

 5. Здравейте, интересувам се от темата с регресията и имам необичайна молба. Бих искала да запиша час за регресия на съпруга ми, с него често обсъждаме такива теми, интересува се, но едва ли би намерил време да се запише сам. Бих искала това да е подарък за рождения му ден, като път към здраве и една идея по-осъзнато и спокойно съществуване. Ще се радвам много на обратна връзка от вас. Поздрави!

 6. Здравейте, имам нужда от консултация и регресия с която да намеря отговорите на въпросите, който се надявам да успокоят най- накрая една объркана душа. Ще се радвам ако ми запишете час.

 7. Здравейте Стефи Божилова!Следя ви интервютата с интерес и възхищение и искам да Ви попитам ,правите ли беседи и регресии и в други градове?

 8. Здравейте,
  Бих искала да се запиша за регресия за следващата 2024 година. Ще се раьвам, ако успеете да ме вмъкнете в графика си.
  Весели празници 🙂

 9. Привет, г-жо Божилова!
  Бих желала да се подложат на регресия при Вас. Надявам се да стигнете и до мен!
  Благодаря!

 10. Здравейте, Стефан!Бих искала да запиша час при Вас за регресия терапия в първия възможен момент,когата можете!
  Благодаря предварително!

 11. Здравейте, Г-жо Божилова! Имам нужда от помощ. Бих искала да започна регресивна терапия с Вас. Моля да ми запишете час възможно най-скоро!

 12. Здравейте, г-жо Божилова. Имам нужда да намеря своето душевно равновесие. Надявам се да ми помогнете да намеря отговорите, които търся. Ще се радвам ако ми запишете час.
  Благодаря, предварително!

 13. Здравейте, г-жо Божилова! Бих желала да си запиша час за регресия при вас! Ще съм много благодарна, ако ме одобрите за среща и работа с Вас! Разбира се, ще изчакам колкото време е необходимо! Благодаря предварително!

 14. Здравейте. Знам че графика ви е препълнени. Моля ви дори и след месец. Дори и повече. Искам да се подложа на. регресия при Вас. Имам нужда чрез тея и с наша помощ да си отговоря на много въпроси и да се потърся от страховете си иот натрапчивите мисли които имам
  Благодаря ви много. Надявам се да може да го осъществим

 15. Здравейте г-жо Божилова,
  Бих искала да се запиша на регресия при вас

 16. Здравейте бих искал , Г-жо Божилова. Бих искал да се срещна с Вас за , за регресивна терапия. Благодаря !

 17. Здравейте!
  Искам да си запазя час за регресия. Живея в чужбина и не мога да дойда на място. Работите ли онлайн?

 18. Здравейте,
  Желая да запазя час за регресия, ако имате възможност.
  Моля Ви, бих искала да се справя с тежък проблем и се нуждая от вашето съдействие!

 19. Здравейте,
  Бих искала да се запиша за регресия и да направя консултация с Вас за евентуална психотерапия. Нуждата ми е свързана с процес на личностно развитие, а не толкова със спешен конкретен проблем, така че мога да изчакам колкото е необходимо.
  Поздрави!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.