Услуги и Контакти

 • Работя от понеделник до петък в гр. София, кв. Лозенец, между хотел Хемус и спортен комплекс Спартак. Не работя през уикенда!

Моля, уважавайте работата и времето ми, ако имате записан час и не можете да дойдете, уведомете ме достатъчно време предварително, за да мога да реагирам и да попълня графика си! Ако не се явите на записания си час без предварително да ме уведомите, губите правото си да дойдете отново при мен и дължите минимум 50% от цената за регресията или цялата цена на пропуснатата консултация без предварително уведомяване.
В момента не записвам нови клиенти за психотерапевтична работа, с препълнен капацитет съм. За регресия записвам за след минимум 1 месец и записвам селективно. 

– РЕГРЕСИЯ –
Регресията представлява навлизане и изследване на минал живот чрез лека форма на хипноза и дълбока релаксация. Използват се определени техники за връщане назад и навлизане в Алфа променено ниво на съзнание. Работи се по заявка на клиента, което ще рече, че можем да навлезем в определен минал живот по спомен или сън, или да изследваме най-важния минал живот с оглед на сегашния момент от живота на човека. Това е най-честата заявка, с която идват хората на регресия. Можем и да търсим корен на сегашни взаимоотношения, страхове, въпроси. По време на регресията човек може да вижда визуално картини или само да усеща или просто да има силно вътрешно знание къде се намира и какво се случва. След като излезе от регресията си спомня всичко, не е забравил, защото през цялото време е бил наблюдател и е описвал на водещия какво се случва. Преживяването на регресия е много различно и индивидуално за всеки и зависи от конкретния човек, от неговата памет, психика и способност да се доверява и отпуска.
Един сеанс регресия е с продължителност около два часа и с цена 100 лв при успешното ѝ провеждане. При неуспешна регресия – 30 лв за отделеното време.
Важна статия! –> Въпроси и отговори за регресията можеш да прочетеш тук. 

❗ В момента записвам часове за регресия за минимум 1 месец напред, имайте го предвид!

– ХИПНОТЕРАПИЯ –
С хипнотерапия се повлияват положително голям набор от проблемни отношения, повтаряеми модели на поведение, всекидневни трудности, персистиращи вредни навици и зависимости. Връщаме се назад към спомени от определен период, които клиентът иска да си припомни или с които иска да работи с цел разрешаване на дадена ситуация. Търсим корените на проблемите и на автоматизираните програми на поведение назад в детството или в отделни ключови травматични епизоди от живота. Клиентът е като наблюдател и активен участник във всичко случващо се и си спомня всичко след приключване на терапията. Излизат много дълбоки емоции, плач, отработват се ситуациите на преживелищно ниво чрез тялото.
Клиентът може да контролира процеса и да взима решенията доколко и какво да сподели, а терапевтът само води и насочва с думи и въпроси.
В тези три статии може да прочетете повече за хипнотерапията, както и за нуждата от дълбоко отработване на емоционални травми от миналото и за това защо само разговор чрез ума в будно състояние на съзнанието не е достатъчен, за да се разрешат проблемите.
–> „Митове и факти за хипнотерапията“
–> „Отработване на емоционални травми от миналото“
–> „Bypassing the mind – дълбокото осъзнаване не се случва в разговор с ума“
Времевата ни рамка за хипнотерапия е час, до час и 20мин максимум и включва предварителен разговор по проблема, който ще изследваме и е с цена 80 лв.

– ПСИХОТЕРАПИЯ –
Работя като психотерапевт под супервизия, обучавам се в школата по Естествена Психотерапия на Орлин Баев и работя под негова супервизия.
Психотерапията представлява регулярни ежеседмични срещи (онлайн или на живо), по време на които се изгражда дълбока връзка на доверие и конфиденциалност между клиента и терапевта (нарича се рапорт), създава се пространство на приемане, разгръщане, признаване на собствените наличности и тяхното интегриране и прегръщане. По време на срещите ни ние разговаряме, анализираме, разглеждаме моменти и спомени от миналото, разглеждаме базисни вярвания и автоматизирани модели на мислене и поведение, правим хипнотерапия и водени медитации, учим се да преструктурираме вътрешния диалог, разглеждаме междуличностните взаимоотношения в живота на клиента, използваме дихателни упражнения, аз давам домашни за четене и осмисляне, за слушане и практикуване, за писане и други спрямо индивидуалните теми за работа на клиента.
Психотерапевтичната среща е с продължителност 60 мин. и е с цена 80 лв. (при 90 минутна сесия цената е 100 лв). 
Тези две прекрасни статии за психотерапията горещо препоръчвам да прочетете предварително ако обмисляте започване на лична терапия:
–> „Просто разговор ли е терапията?“
–> „Процесът на психотерапия и промяна – етапи и методи“

– ОНЛАЙН КОНСУЛТАЦИИ –
Поради живот в чужбина или извън София, както и поради спецификата на пандемичната обстановка, в която се намираме в момента, започнах да провеждам онлайн консултации с хора, които не могат да дойдат физически в кабинета ми, но настояват да работят точно с мен. Регресия няма как да правим онлайн, но провеждаме разговори, правим когнитивно преструктуриране на мисловни модели, учим се на техниките за ясна и директна комуникация със света и близките хора, изпращам аудио файлове за слушане на водени медитации по различни теми, изпращам статии и материали за четене и осмисляне като домашна работа.
Онлайн консултацията е с продължителност 60-70 мин. и с цена 80 лв. (заплащането се случва предварително по сметка или по Револют) 

– ЙОГА –
(Приемам клиенти за индивидуални Йога занимания много ограничено, оставям си възможност да избера с кой искам да работя)
Едно занимание по Хатха Йога продължава час и половина и се провежда в удобни за клиента ден и час, с предварително записване по телефон, Вайбър или по е-мейл. Нужно е да си носите само свободни удобни дрехи, евентуално и постелка. Цената е 30 лв. на посещение.
Едно занимание по Йога включва следните компоненти:
– медитация (15мин.); – разгряване (10мин.); – дишане (10мин.); – основен комплекс асани (40мин.); – дълбока релаксация с утвърждения(15мин.)

– КОНТАКТИ
Не приемам нови клиенти към момента за неограничен период от време и записвам избирателно за регресия занапред!

Нямам възможност да вдигам телефона през деня, защото съм в сесии и не връщам обаждания! Моля пишете ми на Вайбър ако имате номера ми отнякъде (умишлено вече не е публикуван тук). Поради твърде многото писма, които пристигат, може да се забавя с отговора си или понякога се случва да не отговоря. Благодаря за разбирането! 

Кабинетът ми. 

171 thoughts on “Услуги и Контакти

 1. Здравей, Стефи,
  Писала ли си някога нещо по темата за неизяснено безплодие? Имам предвид такова, за което няма никакви медицински индикации и проблеми.
  Защо в едно семейство не идва дете? Какви са причините и какво може да се направи?
  Ще се радвам да чуя мнението ти!

  Благодаря!

 2. Привет,
  Пиша с желание за среща за провеждане на регресия. Имайки предвид натовареността ви, нямам претенции кога ще се осъществи. Мога по всяко време, когато ви се освободи, било то преди лятната ваканция или след. Изпълвам се с търпение и очаквам деня на срещата ни!
  Благодаря.

  • Здравейте, Стефи!
   Имам голямо желание да си направя регресия.
   Моля, пишете ми за свободен час.
   Благодаря!
   Бъдете здрава и благословена!

 3. Добър ден .От дълги години/почти 10/ исках да направя регресия .но не откривах никой .След това се отказах до момента в който търсейки информация за триъгълника на Карпман не попаднах на вас – прочетох всичко…..
  Имам пълно доверие във вас и вашата работа. Ще се радвам ако в близко време ми дадете възможността да дойда при вас и да направим регресия.
  Приятен ден.
  Пиша тук защото не откривам друг контакт с вас.Наясно съм за дългото чакане за час със вас и ще очаквам с търпение .
  Цветанка Николова

  • Здравейте,
   В момента (края на юни) излизам в 2,5 месечен летен отпуск, ще приемам по малко и избирателно за регресия от началото на октомври нататък. В статията ми „Въпроси и отговори за регресията в минал живот“ има дадени мои контакти за свързване. Може да ми пишете на вайбър през октомври или да се обърнете към моята колежка Малина Атанасова, аз нея препоръчвам за регресия и ѝ имам пълно доверие като терапевт и регресионист.

   • Благодаря за вашия отговор.Вече прегледах страницата препоръчана от вас.Приятна почивка.Ще пиша през октомври.

   • Може ли да ни оставите контакт с нея. Не я намирам никъде онлайн. Благодаря!

 4. Здравейте, попаднах на Ваше интервю в подкаст, за мен беше изключително интересно. Мисля, че причината да се спра на този епизод беше, за да разбера за метода хипнотерапия. Прилага ли се той онлайн? Ако не, бихте ли ме насочили към хипнотерапевт във Варна?

 5. Здравей, Стефи!
  Бих искала да се запиша за регресия при Вас. За мен това състояние беше излишно, но от известно време се замислих. След като чух Ваше интервю реших да Ви пиша. От интервюто успях да разбера как чрез регресия бих могла да подобря себе си. От около 2 години се опитвам да медитирам всеки ден.
  Ще се радвам да се запознаем и да премина през това преживяване задно с Вас!
  Благодаря Ви!

 6. Здравейте, изгледах един подкаст с Ваше участие и много ме впечатлихте и спечелихте доверието ми с гласа си. Тъй като работих и не поглеждах към екрана. Опитвала съм да разбера и излекувам травми чрез психотерапия, констелация, космоенергетика, но за момента не съм получила желаните отговори и резултати. Много бих искала да се запознаем и запиша час за хипнотерапия. Кога бихте имате имали възможност?
  Много Ви благодаря!

 7. Здравейте !
  Бих искала да запиша час за регресия , щом е възможно от Ваша страна
  Благодаря предварително

 8. Здравейте, Стефи Божилова!
  Имам голямо желание да си направя регресия.
  Моля, пишете ми за свободен час.
  Благодаря!
  Бъдете здрава и благословена!

 9. Здравейте,
  Бих искала да запиша час за регресия, щом има свободна възможност.
  Благодаря предварително!

 10. Здравейте,бих искала да ми запишете час за регресия,когато и да е ще се съобразя с вашият график.Благодаря предварително.

 11. Здравейте,
  Бих искала да си запазя час при Вас за регресия.
  Моля да се свържете с мен.

 12. Здравейте,
  моля да ме запишете за регресия при Вас,когато е удобно и свободно,гледах Ви в няколко предавания,изключително съм впечатлена и бих чакала за свободен час колкото е необходимо.
  Съжалявам,че по-рано не съм се запознала с Вашата работа и професионализъм.
  Благодаря ,Ви ,предварително!

 13. Здравейте,
  бих искала да си запиша час за регресия. Очавкам Вашият отговор.
  Блгодаря.

 14. Имам огромно желание да пробвам регресия Живея в чужбина,затова трябва да е онлине. Ще се радвам ако мога да запазя час при вас.

  Поздрави Емануела Радиксен

 15. Здравейте! Изключително възхитен останах от вашата енергия и знание. Бих искал да си запазя час през февруари месец, тъй като от година ме мъчи едно постоянно притеснение от всичко и най-вече от социалната среда. Поздрави!

 16. Здравейте Стефи Божилова,
  Не знам от къде да започна, защото животът ми е низ от трагедии, много изгубени близки хора, а наскоро си отиде и единственото ми дете – едва на 21 год. Опитвайки се да си обясня КAK и ЗАЩО прочетох няколко книги на Майкъл Нютон за пътят на душите и животът между преражданията. Искрено вярвам, че отговорите се крият там някъде назад в миналото и преминалите вече животи на душата, която днес обитава моето тяло. Бих искала, ако е възможно, да се подложа на регресивна терапия при вас, и с ваша помощ да разбера смисъла на всичко това. Моля ви за записване на час в удобно за вас време. Не ме притеснява да чакам колкото се налага.
  Предварително ви благодаря за отделеното време.
  С уважение

 17. Здравейте,бих искала да се запиша за регресия при вас.Знам ,че сте много заета и ще изчакам колкото е нужно.

 18. Здравейте,
  Бих искала да запиша час за регресия, щом има свободна възможност.
  От доста години се опитвам сама да преодолявам собствените си демони и комплекси, и сега знам че ми трябва помощ и няма да мога сама.
  Благодаря предварително!

 19. Здравейте Стефи Преди 10 години идвах при Вас за регресия , но не се получи . От тогава съм ходила при Петър Петров вече не помня колко пъти и отново нищо ,същото стана и при Гери Доцева Много искам да разбера защо при мен не се получава и какво трябва да направя за да се получи Имам огромна нужда от регресия ,но в момента съм на гости при дъщеря ми в Лондон Вкрая на този месец ще се прибера и бих искала отново да опитам Ще чакам колкото трябва ,но моля да бъда в списъка Ви за чакащи Бъдете здрава и щастлива !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.