Услуги и Контакти

 • Работя от понеделник до петък в гр. София, кв. Лозенец, между хотел Хемус и спортен комплекс Спартак. Не работя през уикенда!

Моля, уважавайте работата и времето ми, ако имате записан час и не можете да дойдете, уведомете ме достатъчно време предварително, за да мога да реагирам и да попълня графика си! Ако не се явите на записания си час без предварително да ме уведомите, губите правото си да дойдете отново при мен и дължите минимум 50% от цената за регресията или цялата цена на пропуснатата консултация без предварително уведомяване.
В момента не записвам нови клиенти за психотерапевтична работа, с препълнен капацитет съм. За регресия записвам за след минимум 1 месец и записвам селективно. 

– РЕГРЕСИЯ –
Регресията представлява навлизане и изследване на минал живот чрез лека форма на хипноза и дълбока релаксация. Използват се определени техники за връщане назад и навлизане в Алфа променено ниво на съзнание. Работи се по заявка на клиента, което ще рече, че можем да навлезем в определен минал живот по спомен или сън, или да изследваме най-важния минал живот с оглед на сегашния момент от живота на човека. Това е най-честата заявка, с която идват хората на регресия. Можем и да търсим корен на сегашни взаимоотношения, страхове, въпроси. По време на регресията човек може да вижда визуално картини или само да усеща или просто да има силно вътрешно знание къде се намира и какво се случва. След като излезе от регресията си спомня всичко, не е забравил, защото през цялото време е бил наблюдател и е описвал на водещия какво се случва. Преживяването на регресия е много различно и индивидуално за всеки и зависи от конкретния човек, от неговата памет, психика и способност да се доверява и отпуска.
Един сеанс регресия е с продължителност около два часа и с цена 100 лв при успешното ѝ провеждане. При неуспешна регресия – 30 лв за отделеното време.
Важна статия! –> Въпроси и отговори за регресията можеш да прочетеш тук. 

❗ В момента записвам часове за регресия за минимум 1 месец напред, имайте го предвид!

– ХИПНОТЕРАПИЯ –
С хипнотерапия се повлияват положително голям набор от проблемни отношения, повтаряеми модели на поведение, всекидневни трудности, персистиращи вредни навици и зависимости. Връщаме се назад към спомени от определен период, които клиентът иска да си припомни или с които иска да работи с цел разрешаване на дадена ситуация. Търсим корените на проблемите и на автоматизираните програми на поведение назад в детството или в отделни ключови травматични епизоди от живота. Клиентът е като наблюдател и активен участник във всичко случващо се и си спомня всичко след приключване на терапията. Излизат много дълбоки емоции, плач, отработват се ситуациите на преживелищно ниво чрез тялото.
Клиентът може да контролира процеса и да взима решенията доколко и какво да сподели, а терапевтът само води и насочва с думи и въпроси.
В тези три статии може да прочетете повече за хипнотерапията, както и за нуждата от дълбоко отработване на емоционални травми от миналото и за това защо само разговор чрез ума в будно състояние на съзнанието не е достатъчен, за да се разрешат проблемите.
–> „Митове и факти за хипнотерапията“
–> „Отработване на емоционални травми от миналото“
–> „Bypassing the mind – дълбокото осъзнаване не се случва в разговор с ума“
Времевата ни рамка за хипнотерапия е час, до час и 20мин максимум и включва предварителен разговор по проблема, който ще изследваме и е с цена 80 лв.

– ПСИХОТЕРАПИЯ –
Работя като психотерапевт под супервизия, обучавам се в школата по Естествена Психотерапия на Орлин Баев и работя под негова супервизия.
Психотерапията представлява регулярни ежеседмични срещи (онлайн или на живо), по време на които се изгражда дълбока връзка на доверие и конфиденциалност между клиента и терапевта (нарича се рапорт), създава се пространство на приемане, разгръщане, признаване на собствените наличности и тяхното интегриране и прегръщане. По време на срещите ни ние разговаряме, анализираме, разглеждаме моменти и спомени от миналото, разглеждаме базисни вярвания и автоматизирани модели на мислене и поведение, правим хипнотерапия и водени медитации, учим се да преструктурираме вътрешния диалог, разглеждаме междуличностните взаимоотношения в живота на клиента, използваме дихателни упражнения, аз давам домашни за четене и осмисляне, за слушане и практикуване, за писане и други спрямо индивидуалните теми за работа на клиента.
Психотерапевтичната среща е с продължителност 60 мин. и е с цена 80 лв. (при 90 минутна сесия цената е 100 лв). 
Тези две прекрасни статии за психотерапията горещо препоръчвам да прочетете предварително ако обмисляте започване на лична терапия:
–> „Просто разговор ли е терапията?“
–> „Процесът на психотерапия и промяна – етапи и методи“

– ОНЛАЙН КОНСУЛТАЦИИ –
Поради живот в чужбина или извън София, както и поради спецификата на пандемичната обстановка, в която се намираме в момента, започнах да провеждам онлайн консултации с хора, които не могат да дойдат физически в кабинета ми, но настояват да работят точно с мен. Регресия няма как да правим онлайн, но провеждаме разговори, правим когнитивно преструктуриране на мисловни модели, учим се на техниките за ясна и директна комуникация със света и близките хора, изпращам аудио файлове за слушане на водени медитации по различни теми, изпращам статии и материали за четене и осмисляне като домашна работа.
Онлайн консултацията е с продължителност 60-70 мин. и с цена 80 лв. (заплащането се случва предварително по сметка или по Револют) 

– ЙОГА –
(Приемам клиенти за индивидуални Йога занимания много ограничено, оставям си възможност да избера с кой искам да работя)
Едно занимание по Хатха Йога продължава час и половина и се провежда в удобни за клиента ден и час, с предварително записване по телефон, Вайбър или по е-мейл. Нужно е да си носите само свободни удобни дрехи, евентуално и постелка. Цената е 30 лв. на посещение.
Едно занимание по Йога включва следните компоненти:
– медитация (15мин.); – разгряване (10мин.); – дишане (10мин.); – основен комплекс асани (40мин.); – дълбока релаксация с утвърждения(15мин.)

– КОНТАКТИ
Не приемам нови клиенти към момента за неограничен период от време и записвам избирателно за регресия занапред!

Нямам възможност да вдигам телефона през деня, защото съм в сесии и не връщам обаждания! Моля пишете ми на Вайбър ако имате номера ми отнякъде (умишлено вече не е публикуван тук). Поради твърде многото писма, които пристигат, може да се забавя с отговора си или понякога се случва да не отговоря. Благодаря за разбирането! 

Кабинетът ми. 

184 thoughts on “Услуги и Контакти

 1. Здравейте,
  Бих искала да запиша час за регресия през идните мисеци, когато имате възможност.
  Благодаря предварително за отделеното време!

 2. Здравейте, Стефи. Прочетох, че графикът Ви е запълнен, но аз съм длъжен да попитам, та дори и да се помоля малко 🙂
  Живея в чужбина и ще се прибера от 23.03 – 12.04.23 и много бих се радвал, ако намерите време за провеждането на Хипнотерапия. Разбирам, че записвате само за Регресия и проявявам интерес към нея, но предвид това което сте написали смятам, че Хипнотерапията би била по-подходяща при мен.
  Бих желал да се върнем към някой моменти от моето минало, които са ми повлияли и не успявам да се отърся от тях и това оказва влияние на живота ми и на отношенията ми с околните и семейството ми.
  От дълго време Ви следим с жена ми, гледали сме Ваши подкасти и много бих се радвал, ако ме приемете и намерите време за една или две Хипнотерапии.
  Поздрави!

  • Здравейте,
   Не приемам никакви нови клиенти към момента, абсолютно с препълнен капацитет съм, съжалявам.

   • Здравейте!Бих искала да попитам дали записвате часове за регресия?Имам голяма нужда и необходимост за среща с вас ако е възможно.

 3. Здравейте,
  Бих искала да си запиша час за регресия през идните месеци, съобразно Вашите възможности.
  Благодаря предварително!

 4. Здравейте, искам да се запиша за регресия, когато имате възможност.

  • Здравейте,
   Не приемам нови клиенти към момента, абсолютно с препълнен капацитет съм от много месеци насам. Съжалявам, насочете се към някой колега.

   • Здравейте, Стефи! Виждам, че нямате свободни часове за провеждане на регресия. Бих искала да ме сложите в списък на изчакващи, ако има възможност за това.

 5. Здравейте Стефи,
  току що се случи моето виртуално запознанство с вас от подкаста „Limitless“. Мога да кажа, че за мен беше като клик на съзвучие и реших спонтанно веднага да ви потърся и да се запозная по-задълбочено с вашата работа.

  Както много хора и аз си задавам въпроси… Имам проблем, който бих искала да отработя с професионалист. Давам си сметка за една и съща „грешка“, която повтарям през годините. Осъзнавам го, но все така се получава, че попадам в една и съща ситуация. Това влияе на целият ми живот.

  Разбирам, че графикът ви е запълнен за дълго време напред. Ако прецените, че можете да ми дадете някаква дата за онлайн консултация, дори и след месеци, ще ви бъда много благодарна.

  Благодаря!

 6. Здравейте, бих искала да се запиша за регресия и за хипнотерапия.
  Живея в чужбина и съм в София до 2.4.23.
  Имате ли възможност?
  Благодаря предварително

 7. Здравейте, на 34 години съм и от малка имам ужасяваща фобия от птици , без да си спомням за някаква случка , която би могла да я породи. Напълно осъзнавам , че птиците не могат да ми направят нищо и не ме е страх от това , а от самите тях. Немога да го обясня и повечето хора не ме разбират. Доста е неприятно , предвид факта , че птиците са навсякъде и най – вече гълъбите и това пречи на нормалния ми начин на живот. Моля да ме консултирате дали някой от методите ви на терапия биха ми помогнали и ако да , кой точно. Бих се подложила на каквото е необходимо.Благодаря.

 8. Здравейте,
  от доста време обмислям възможността да се подложа на регресия,но тъй като този момент е много специален и трябва да бъде споделен с човек,на който да имам доверие, реших да се запозная с коментарите в пространството и бях много впечатлена от виртуалната ми среща с Вас в подкаста „Limitless“.
  Убедена съм,че искам да си запиша час за регресия точно при Вас тъй като от години в личния ми живот повторенията са все едни и същи и колкото и да се опитвам да променя определени ситуации,за съжаление те пак се повтарят и това ме демотивира много.
  Ще съм много благодарна,ако мога да се срещна с Вас!

  За съжаление не използвам „Вайбър“,но и-мейла ми е активен постоянно и на него ще очаквам Вашия отговор точно за кога ще е удобно и възможно да ми запишете час.
  Благодаря предварително

 9. Здравейте
  Бих искала да си запиша час за регресия ,за краят на юли или началото на август?
  Благодаря предварително 🙂

  • Здравейте,
   От края на юни до средата на септември всяка година съм отпуска и не работя. Часове за регресия мога да записвам от октомври в момента.

 10. Здравейте,

  Бих искала да попитам, кога е следващия свободен час за регресия?

  • Здравейте,
   Нямам никакви свободни часове за регресия към момента, не приемам нови клиенти.

 11. Здравейте, бих искала да си запиша час за регресия при Вас – прочетох отговорите ви на предишни запитвания – устройва ме който и да е ден и месец след лятната Ви ваканция. Благодаря Ви за отделеното време!

 12. Здравейте, зная, че сте с препълнен график, но Ви моля за внимание – става въпрос за детенце. Тя е на 13 години и преживя тежки изпитания – здравословни.Много пъти се докосва до смъртта. Сега отново е със здравословни проблеми, които никой не може да обясни… Бихме искали да се подложи на регресия при Вас, за разберем къде е проблема! Благодаря Ви предварително! Бъдете здрави!

  • Здравейте,
   Съжалявам за трудностите, през които преминавате. Абсолютно никой колега професионалист регресионист не би направил регресия на толкова малко дете. Аз лично не провеждам регресии под 17-18 годишна възраст, човек трябва да има изграден стабилен Аз като структура и една здрава идентичност, за да може да „понесе“ връщането към минали идентичности, да ги интегрира, да намести информацията в себе си и в същото време психически да се диференцира от хората, които си спомни, че е бил някога. Едно дете няма капацитет да го направи това. По-скоро горещо препоръчвам детски психолог за нея и психотерапевт за Вас.

 13. Здравейте!
  Благодаря Ви за всички безценни съвети и за всичко споделено!
  Прекрасна сте!!!
  Мога ли за запиша час при Вас за регресия… когато и да е… ако случайно сега се освободи отложен час или дори… чак след лятната Ви ваканция?
  Изключително ще съм Ви благодарна!
  Сърдечни поздрави!
  Благодаря от сърце! 💖

 14. Здравейте!
  Може ли да запиша час за регресия след лятната ви ваканция?
  Поздрави❤️

 15. Здравейте!
  Мога ли да запиша час за регресия след лятната ви ваканция?
  Имам нужда от помощ … отчаяна съм …все не ми се получават нещата..
  Благодаря ❤️

 16. Здравейте, мога ли да си запиша час за Регресия от тук, чрез платформата? Не намирам телефонен номер и затова пиша тук. Моят телефон е 0876656353 Кристиян Цветанов, мога да изчакам колкото е нужно за ден и час

 17. Здравейте,
  Бях Ви писала с молба за регресия. Виждам колко много сте натоварена и затова просто Ви моля, независимо кога, може и след половин година, ако Ви е удобно да ме включите в графика за регресия. Не бих искала да занимавам аудиторията с моите проблеми, но преминавам през доста големи трудности, да не кажа ад.
  Бих искала да попитам и за индивидуална йога, за двама души, но нямам Вашия телефон, за да пиша.
  Благодаря Ви предварително.

 18. Здравейте, моля,да си запиша час за регресия, когато ви е удобно. Благодаря.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.