Услуги и Контакти

 • Работя от понеделник до петък в гр. София, кв. Лозенец, между хотел Хемус и спортен комплекс Спартак. Не работя през уикенда!

Моля, уважавайте работата и времето ми, ако имате записан час и не можете да дойдете, уведомете ме достатъчно време предварително, за да мога да реагирам и да попълня графика си! Ако не се явите на записания си час без предварително да ме уведомите, губите правото си да дойдете отново при мен и дължите минимум 50% от цената за регресията или цялата цена на пропуснатата консултация без предварително уведомяване.
В момента не записвам нови клиенти за психотерапевтична работа, с препълнен капацитет съм. За регресия записвам за след минимум 1 месец и записвам селективно. 

– РЕГРЕСИЯ –
Регресията представлява навлизане и изследване на минал живот чрез лека форма на хипноза и дълбока релаксация. Използват се определени техники за връщане назад и навлизане в Алфа променено ниво на съзнание. Работи се по заявка на клиента, което ще рече, че можем да навлезем в определен минал живот по спомен или сън, или да изследваме най-важния минал живот с оглед на сегашния момент от живота на човека. Това е най-честата заявка, с която идват хората на регресия. Можем и да търсим корен на сегашни взаимоотношения, страхове, въпроси. По време на регресията човек може да вижда визуално картини или само да усеща или просто да има силно вътрешно знание къде се намира и какво се случва. След като излезе от регресията си спомня всичко, не е забравил, защото през цялото време е бил наблюдател и е описвал на водещия какво се случва. Преживяването на регресия е много различно и индивидуално за всеки и зависи от конкретния човек, от неговата памет, психика и способност да се доверява и отпуска.
Един сеанс регресия е с продължителност около два часа и с цена 100 лв при успешното ѝ провеждане. При неуспешна регресия – 30 лв за отделеното време.
Важна статия! –> Въпроси и отговори за регресията можеш да прочетеш тук. 

❗ В момента записвам часове за регресия за минимум 1 месец напред, имайте го предвид!

– ХИПНОТЕРАПИЯ –
С хипнотерапия се повлияват положително голям набор от проблемни отношения, повтаряеми модели на поведение, всекидневни трудности, персистиращи вредни навици и зависимости. Връщаме се назад към спомени от определен период, които клиентът иска да си припомни или с които иска да работи с цел разрешаване на дадена ситуация. Търсим корените на проблемите и на автоматизираните програми на поведение назад в детството или в отделни ключови травматични епизоди от живота. Клиентът е като наблюдател и активен участник във всичко случващо се и си спомня всичко след приключване на терапията. Излизат много дълбоки емоции, плач, отработват се ситуациите на преживелищно ниво чрез тялото.
Клиентът може да контролира процеса и да взима решенията доколко и какво да сподели, а терапевтът само води и насочва с думи и въпроси.
В тези три статии може да прочетете повече за хипнотерапията, както и за нуждата от дълбоко отработване на емоционални травми от миналото и за това защо само разговор чрез ума в будно състояние на съзнанието не е достатъчен, за да се разрешат проблемите.
–> „Митове и факти за хипнотерапията“
–> „Отработване на емоционални травми от миналото“
–> „Bypassing the mind – дълбокото осъзнаване не се случва в разговор с ума“
Времевата ни рамка за хипнотерапия е час, до час и 20мин максимум и включва предварителен разговор по проблема, който ще изследваме и е с цена 80 лв.

– ПСИХОТЕРАПИЯ –
Работя като психотерапевт под супервизия, обучавам се в школата по Естествена Психотерапия на Орлин Баев и работя под негова супервизия.
Психотерапията представлява регулярни ежеседмични срещи (онлайн или на живо), по време на които се изгражда дълбока връзка на доверие и конфиденциалност между клиента и терапевта (нарича се рапорт), създава се пространство на приемане, разгръщане, признаване на собствените наличности и тяхното интегриране и прегръщане. По време на срещите ни ние разговаряме, анализираме, разглеждаме моменти и спомени от миналото, разглеждаме базисни вярвания и автоматизирани модели на мислене и поведение, правим хипнотерапия и водени медитации, учим се да преструктурираме вътрешния диалог, разглеждаме междуличностните взаимоотношения в живота на клиента, използваме дихателни упражнения, аз давам домашни за четене и осмисляне, за слушане и практикуване, за писане и други спрямо индивидуалните теми за работа на клиента.
Психотерапевтичната среща е с продължителност 60 мин. и е с цена 80 лв. (при 90 минутна сесия цената е 100 лв). 
Тези две прекрасни статии за психотерапията горещо препоръчвам да прочетете предварително ако обмисляте започване на лична терапия:
–> „Просто разговор ли е терапията?“
–> „Процесът на психотерапия и промяна – етапи и методи“

– ОНЛАЙН КОНСУЛТАЦИИ –
Поради живот в чужбина или извън София, както и поради спецификата на пандемичната обстановка, в която се намираме в момента, започнах да провеждам онлайн консултации с хора, които не могат да дойдат физически в кабинета ми, но настояват да работят точно с мен. Регресия няма как да правим онлайн, но провеждаме разговори, правим когнитивно преструктуриране на мисловни модели, учим се на техниките за ясна и директна комуникация със света и близките хора, изпращам аудио файлове за слушане на водени медитации по различни теми, изпращам статии и материали за четене и осмисляне като домашна работа.
Онлайн консултацията е с продължителност 60-70 мин. и с цена 80 лв. (заплащането се случва предварително по сметка или по Револют) 

– ЙОГА –
(Приемам клиенти за индивидуални Йога занимания много ограничено, оставям си възможност да избера с кой искам да работя)
Едно занимание по Хатха Йога продължава час и половина и се провежда в удобни за клиента ден и час, с предварително записване по телефон, Вайбър или по е-мейл. Нужно е да си носите само свободни удобни дрехи, евентуално и постелка. Цената е 30 лв. на посещение.
Едно занимание по Йога включва следните компоненти:
– медитация (15мин.); – разгряване (10мин.); – дишане (10мин.); – основен комплекс асани (40мин.); – дълбока релаксация с утвърждения(15мин.)

– КОНТАКТИ
Не приемам нови клиенти към момента за неограничен период от време и записвам избирателно за регресия занапред!

Нямам възможност да вдигам телефона през деня, защото съм в сесии и не връщам обаждания! Моля пишете ми на Вайбър ако имате номера ми отнякъде (умишлено вече не е публикуван тук). Поради твърде многото писма, които пристигат, може да се забавя с отговора си или понякога се случва да не отговоря. Благодаря за разбирането! 

Кабинетът ми. 

164 thoughts on “Услуги и Контакти

 1. Здравейте,
  Бих искала час за Регресия, възможни дати през месец март 2023
  24 март
  27март
  Тези дни ще бъда в София, затова ги задавам.
  Благодаря Ви предварително за отделеното време!!!

 2. Здравейте,
  Бих искала да запиша час за регресия при Вас, в удобно за Вас време.
  Благодаря предварително.
  Нина

 3. Здравейте! Бих искала да запиша час за регресия. Знам, че това не може да стане по-рано от месец. Имах трудни отношения с майка си. За съжаление, въпреки старанието ми не мога да намеря най-правилните отношения с дъщерите ми. Имам проблеми на работното място. Работя на график. Удобно ми е това да се случи в понеделник, независимо кога напред във времето ще е

 4. Здравейте, бихме искали консултация с Вас,ако е възможно онлайн. Не живеем в България. Моля Ви за помощ, в много затруднено положение сме. Не искам да давам повече подробности в публично пространство, но се нуждаем от помощ.
  Предварително Ви благодаря
  Сърдечни поздрави

 5. Здравейте.Бих искала да си запиша час за регресия. Имам нужда да намеря отговор за взаимоотношенията със синът ми. Той е на 33г. Имаме желание да сме в хармония и двамата, но не се получава. Надявам се, че чрез метода на регресия да открия отговора,и да направя каквото е необходимо.Предварително Ви Благодари.Успешен ден.

 6. Здравейте,
  Бих искала да запазя час за регресия .Благодаря !

 7. Здравейте, бих искала да запиша час за Регресия при Вас!

  Благодаря предварително!
  Хубав ден!🌺🫶

 8. Здравейте, искам да си запиша час за регресия, как можем да се свържем?

  • Здравейте,
   Към момента не приемам нови клиенти, с изцяло запълнен капацитет съм от месеци насам, насочете се към някой мой колега регресионист.

   • Здравейте,
    Виждам,че сте изключително натоварена,но все пак да попитам…Дали е възможно да се запишат часове за регресия за към средата на юни.Става въпрос за мен и мъжът ми.Не виждам имейл или вайбър номер,на който да се свържем и да поясним за какво точно става въпрос.
    Моля,ако имате възможност за периода средата-края на юни/началото на юли,свържете се с мен
    Предварително Благодаря

    • Здравейте,
     Съжалявам, не приемам нови клиенти за регресия към момента, с изцяло запълнен капацитет съм.

 9. Здравейте, много бих искала да си запиша час за регресия при вас няма значение колко време ще чакам.
  Благодаря за отделеното време. И за час когато ви е удобно.

 10. Здравейте искам да си запиша час за регресия ,за април или онлаин когато вие можете благодаря

 11. Здравейте Стефи, бих желала да запиша час за регресия, когато е възможно.

 12. Здравейте! Бих искала да си запиша час за регресия,когато има свободен час, за март- април. Благодаря!

 13. Здравейте Божилова,
  Преди около 9 месеца си отиде от този свят моята любима съпруга. Бяхме повече от 20 години в САЩ. Носталгията ни върна в България. Върнахме се и стана това, за което най-малко сме мислили, внезапно и неочаквано…светът се обезсмисли…
  Моля ви да ми запишете час за регресия. Имам много въпроси. Тежестта им ме кара да търся усмивката и очите пълни с любов, душата и, смисълът на всичко това.
  Поздрави,
  Северин Северов
  Тел: 0898 998 173

 14. Здравейте!
  Бих искала да запиша час за регресия при Вас. Преди години имах семейни проблеми, които ми влияят и до днес, има неща които ми пречат да продължа. Чувствам се изгубена в себе си и не знам накъде да поема.
  Почивам в понеделник, затова, ако може да ми предложите свободни дати за този ден, без значение колко напред във времето.
  Благодаря предварително!

 15. Здравейте! Бих искала да запиша час за косултация при Вас.Наясно съм с Вашата заетост. Чуствам се в не ресурсно състояние от доста време.За съжаление, въпреки старанието ми не мога да намеря най-правилните отношения със синът ми,с близките ми, с човек, който е значим за мен,с приятелите ми. Имам проблеми на работното място. Работя на график. Моля, да съвместим време това да се случи. Силно вярвам, че Вие бихте ми помогнали. Очаквам своевременен отговор, за което предвартелно благодаря. Със Здраве и всичко добро.

 16. Здравейте!
  искам да се запиша на интензивно дишане през месец март.Може ли датите на които ще се проведе, защото работя на график и да успея да се освободя съответно.

 17. Здравейте, бих желала да запиша час за регресия при вас. От София съм и изцяло мога да се съобразя с вашия график. Ще изчакам колкото е необходимо.

  Благодаря и успешен ден!

  • Здравейте,
   Не приемам нови клиенти за регресия към момента, абсолютно с препълнен капацитет съм, съжалявам.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.