Услуги и Контакти

 • Работя от понеделник до петък в гр. София, кв. Лозенец, между хотел Хемус и спортен комплекс Спартак. Не работя през уикенда!

Моля, уважавайте работата и времето ми, ако имате записан час и не можете да дойдете, уведомете ме достатъчно време предварително, за да мога да реагирам и да попълня графика си! Ако не се явите на записания си час без предварително да ме уведомите, губите правото си да дойдете отново при мен и дължите минимум 50% от цената за регресията или цялата цена на пропуснатата консултация без предварително уведомяване.
В момента не записвам нови клиенти за психотерапевтична работа, с препълнен капацитет съм. За регресия записвам за след минимум 1 месец и записвам селективно. 

– РЕГРЕСИЯ –
Регресията представлява навлизане и изследване на минал живот чрез лека форма на хипноза и дълбока релаксация. Използват се определени техники за връщане назад и навлизане в Алфа променено ниво на съзнание. Работи се по заявка на клиента, което ще рече, че можем да навлезем в определен минал живот по спомен или сън, или да изследваме най-важния минал живот с оглед на сегашния момент от живота на човека. Това е най-честата заявка, с която идват хората на регресия. Можем и да търсим корен на сегашни взаимоотношения, страхове, въпроси. По време на регресията човек може да вижда визуално картини или само да усеща или просто да има силно вътрешно знание къде се намира и какво се случва. След като излезе от регресията си спомня всичко, не е забравил, защото през цялото време е бил наблюдател и е описвал на водещия какво се случва. Преживяването на регресия е много различно и индивидуално за всеки и зависи от конкретния човек, от неговата памет, психика и способност да се доверява и отпуска.
Един сеанс регресия е с продължителност около два часа и с цена 100 лв при успешното ѝ провеждане. При неуспешна регресия – 30 лв за отделеното време.
Важна статия! –> Въпроси и отговори за регресията можеш да прочетеш тук. 

❗ В момента записвам часове за регресия за минимум 1 месец напред, имайте го предвид!

– ХИПНОТЕРАПИЯ –
С хипнотерапия се повлияват положително голям набор от проблемни отношения, повтаряеми модели на поведение, всекидневни трудности, персистиращи вредни навици и зависимости. Връщаме се назад към спомени от определен период, които клиентът иска да си припомни или с които иска да работи с цел разрешаване на дадена ситуация. Търсим корените на проблемите и на автоматизираните програми на поведение назад в детството или в отделни ключови травматични епизоди от живота. Клиентът е като наблюдател и активен участник във всичко случващо се и си спомня всичко след приключване на терапията. Излизат много дълбоки емоции, плач, отработват се ситуациите на преживелищно ниво чрез тялото.
Клиентът може да контролира процеса и да взима решенията доколко и какво да сподели, а терапевтът само води и насочва с думи и въпроси.
В тези три статии може да прочетете повече за хипнотерапията, както и за нуждата от дълбоко отработване на емоционални травми от миналото и за това защо само разговор чрез ума в будно състояние на съзнанието не е достатъчен, за да се разрешат проблемите.
–> „Митове и факти за хипнотерапията“
–> „Отработване на емоционални травми от миналото“
–> „Bypassing the mind – дълбокото осъзнаване не се случва в разговор с ума“
Времевата ни рамка за хипнотерапия е час, до час и 20мин максимум и включва предварителен разговор по проблема, който ще изследваме и е с цена 70 лв.

– ПСИХОТЕРАПИЯ –
Работя като психотерапевт под супервизия, обучавам се в школата по Естествена Психотерапия на Орлин Баев и работя под негова супервизия.
Психотерапията представлява регулярни ежеседмични срещи (онлайн или на живо), по време на които се изгражда дълбока връзка на доверие и конфиденциалност между клиента и терапевта (нарича се рапорт), създава се пространство на приемане, разгръщане, признаване на собствените наличности и тяхното интегриране и прегръщане. По време на срещите ни ние разговаряме, анализираме, разглеждаме моменти и спомени от миналото, разглеждаме базисни вярвания и автоматизирани модели на мислене и поведение, правим хипнотерапия и водени медитации, учим се да преструктурираме вътрешния диалог, разглеждаме междуличностните взаимоотношения в живота на клиента, използваме дихателни упражнения, аз давам домашни за четене и осмисляне, за слушане и практикуване, за писане и други спрямо индивидуалните теми за работа на клиента.
Психотерапевтичната среща е с продължителност 60 мин. и е с цена 70 лв. (при 90 минутна сесия цената е 100 лв). 
Тези две прекрасни статии за психотерапията горещо препоръчвам да прочетете предварително ако обмисляте започване на лична терапия:
–> „Просто разговор ли е терапията?“
–> „Процесът на психотерапия и промяна – етапи и методи“

– ОНЛАЙН КОНСУЛТАЦИИ –
Поради живот в чужбина или извън София, както и поради спецификата на пандемичната обстановка, в която се намираме в момента, започнах да провеждам онлайн консултации с хора, които не могат да дойдат физически в кабинета ми, но настояват да работят точно с мен. Регресия няма как да правим онлайн, но провеждаме разговори, правим когнитивно преструктуриране на мисловни модели, учим се на техниките за ясна и директна комуникация със света и близките хора, изпращам аудио файлове за слушане на водени медитации по различни теми, изпращам статии и материали за четене и осмисляне като домашна работа.
Онлайн консултацията е с продължителност 60-70 мин. и с цена 70 лв. (заплащането се случва предварително по сметка или по Револют) 

– ЙОГА –
(Приемам клиенти за индивидуални Йога занимания много ограничено, оставям си възможност да избера с кой искам да работя)
Едно занимание по Хатха Йога продължава час и половина и се провежда в удобни за клиента ден и час, с предварително записване по телефон, Вайбър или по е-мейл. Нужно е да си носите само свободни удобни дрехи, евентуално и постелка. Цената е 30 лв. на посещение.
Едно занимание по Йога включва следните компоненти:
– медитация (15мин.); – разгряване (10мин.); – дишане (10мин.); – основен комплекс асани (40мин.); – дълбока релаксация с утвърждения(15мин.)

– КОНТАКТИ
Не приемам нови клиенти към момента за неограничен период от време и записвам избирателно за регресия занапред!

Нямам възможност да вдигам телефона през деня, защото съм в сесии и не връщам обаждания! Моля пишете ми на Вайбър ако имате номера ми отнякъде (умишлено вече не е публикуван тук). Поради твърде многото писма, които пристигат, може да се забавя с отговора си или понякога се случва да не отговоря. Благодаря за разбирането! 

Кабинетът ми. 

148 thoughts on “Услуги и Контакти

 1. Здравейте,много ми хареса вашия сайт,искам да попитам понеже съм от Варна, да ме насочите към добър специалист във вашата област

 2. Здравейте,

  Интересувам се колко време предварително е необходимо да се запиша на сеанс при Вас?

  • Поне една седмица – 10 дена предварително става записването на посочения по-горе e-mail.

 3. Здравейте! Прочетох статията Ви относно регресията. Исках да попитам каква е таксата за провеждане на една регресия?

 4. Здравейте,
  единствено на Вас мога да се доверя, защото виждам че сте последовател на Венцислав Евтимов. Неговата книга „Йога“ е безценна за мен.
  Ако имате време и възможност, моля да ме посъветвате кои асани да избягвам при разширени вени. В статия от Интернет прочетох, че всички обърнати пози за опасни за хора като мен, а тук намерих противоположното мнение. Склонна съм да вярвам на Вас.
  И все пак- има ли асани, които биха ми навредили в този случай?
  И също да попитам- „куче“ за обърната асана ли се брои?
  Благодаря предварително и за този прекрасен сайт.
  С уважение: Галина Панайотова

  • Здравейте, Галина,
   Поза Куче не е обърната асана, обърнати асани са само тези при които краката са над главата и главата се оросява повече, а кръвта и лимфата се изтегля надолу. Това е и причината обърнатите асани да се препоръчват при разширени вени. Отделно бих ви препоръчала контрастни душове на краката – ВСЕКИ ДЕН – редувате топла и ледена вода в областта на разширените вени. Също и да натривате с компреси напоени със Шведска Горчивка (по Мария Требен).
   Бих препоръчала да избягвате прекалено силовите асани с напрежение върху краката, особено в изправен стоеж. Но като цяло препоръчвам целия Йога комплекс, без изключение, защото той балансира и тонизира цялото тяло и с течение на времето поправя дисбалансите.
   Поздрави!

 5. Не очаквах да отговорите толкова бързо. Благодаря Ви и за допълнителните съвети.
  Поздрави!

 6. Здравейте Стефи , писах ви във facebook едно малко по-дълго писмо:) Бих искала да започна да практикувам йога .Купих си книгата на Венцеслав Евтимов “ Йога“. Имам нужда някой да ме въведе ,да ми покаже как се диша правилно и като цяло да науча повече. Много бих искала след като се върнети , да се чуем и да се разберем за няколко индивидуални урока по йога. Благодаря ви. Лек и усмихнат ден

  • Здравейте,
   Аз мисля, че бях отговорила на писмото ви – във ФБ или на мейла, не помня. Извинявам се ако съм пропуснала да отговоря! Във ФБ писмата се натрупват с месеци и ги виждам с голямо закъснение.
   Не преподавам Йога в момента, занимавам се основно и изцяло с психологическите ми дейности. Също така работя само през октомври и от ноември излизам поне година майчинство. Съжалявам, че няма как да ви бъда от полза на този етап.
   Пожелавам ви да си намерите подходящ инструктор или група, където да се потопите по-дълбоко в подробностите и детайлите покрай правилното изпълнение на практиките! Поздрави! 🙂

 7. Здравей, Стефи!
  Бях на регресия при теб на 31.08.15год.
  Всичко, което искам да ти кажа, е огромно БлагоДаря!
  Подари ми едно незабравимо преживяване, което с нищо не може да се сравни!
  Оттогава се чувствам много по-спокойна, по-уверена и по-сигурна в себе си и усещанията си. По принцип ми е трудно да се изразявам с думи, но искам да отбележа, че се възхищавам на млади и упорити хора като теб!
  Желая ти много успех във всяко твое начинание, много вътрешен мир и незабравими моменти с предстоящото майчинство!
  БлагоДаря отново и с нетърпение очаквам да се видим отново!

 8. Здравей Стефи! Прочетох че нямаш свободни часове, но мисля че узрях да се подложа на регресия и ще се радвам, ако имаш все пак някакво свободно време, в което да се видим.
  Подрави !

 9. Здравейте Стефи,

  Правите ли консултации към днешна дата или още сте в майчинство?
  Ще се радвам ако имаме възможност да се видим, моля Ви пишете ако имате свободни часове.

  Предварително благодаря.
  С Уважение,

  Наталия

 10. Здравейте, Стефи!
  Бихте ли казали кога ще започнете сеанси хипнотерапия?
  Предварително благодаря!
  Л. Ценов

  • Здравейте,
   Все още съм в майчинство и чакам второ бебе през май 2017. В близката година и половина не се очертава да се върна към практиката си.

 11. Радвам се, че подобни събития започват да се случват вече и в България!

  Не съм от хората, които пускат подобни постове, но това си заслужава вниманието и минсе иска колкото може повече хора да разберат за това супер събитие у нас.6 дневен международен ретрийт за йога, музика и танци. Класовете се водят от топ преподаватели на съвременни Йога практики от цял свят. Програмата започва сутрин в 7ч. с медитации. Йогата e с всички нива на трудност и вид продължава до 19ч, след което започват концерти на открито и партитата. Сред музикантите има артисти с номинации за награди“ Еми“и „Грами“, което определено впечатлява.

  Миналата година имаще доста хора от различни краища на света. Аз ходих с детето и атмосферата беше наистина много вдъхновяваща, а най-хубавото , че беше помислено да е достъпно за физическите възможности на всеки, ако не се лъжа имаше дори и класове само за деца.

  Опциите за билети тази година са две:
  С 5 нощувки в хотел Риу Правец и такъв само за посещения на програмата.
  Повече информация има на http://www.udayalive.com
  Това е клип от миналатагодина https://www.youtube.com/watch?v=OFuRU9hRIPo
  Мерси за отделеното време 🙂

 12. Здравейте.
  Записвате ли за регресия за ноември тази година? И ако не записвате бихте ли ми препоръчали специалист работещ вещо както и вие в тази насока?
  Благодаря

 13. Здравейте,

  Бих искал да разбера на каква точно информация почиват твърденията ви за негативното влияние на аспартама и, че трябва да го избягваме?
  Малко съм объркан.

  Поздрави,
  Дарин

 14. Здравейте,

  Попаднах на Вашия уебсайт след google search за регресия и гледане на минали животи.
  Аз се интересувам от тази услуга – гледане на минали животи. Вие предлагате ли я? Ако да – колко струва?
  Ако не – можете ли да препоръчате някой който я извършва?

  Очаквам Вашият отговор

  С уважение

  Добромир Дошев

 15. Здравейте Стефи,
  Бих желал да запазя час за регресия за съпругата ми Юлия, при вас за през месец юли как да се свържа с вас и да се уговорим? Благодаря ви предварително, приятелски поздрави Милен 🙋‍♂️!

 16. Здравейте, бихте ли ми препоръчали асани за забременяване и подобряване на щитовидната жлеза .

 17. Здравейте! Искам да помоля ако е възможно да се свържете с мен, за да мога да обясня състоянието си и да направя час за регресия, ако е възможно. Благодаря

  • Здравейте,
   Пишете ми на Вайбър, както съм упоменала и по-горе в страницата си, за да си запишете час за регресия. 0876 805 895. Или ми напишете мейл на mail@stefibozhilova.com

 18. Здравейте,

  Пиша ви с желание за записване на час за регресия 🙂

  • Здравейте,
   Не, съжалявам, както съм написала и в раздел Услуги и Контакти – не приемам нови клиенти поради препълнен капацитет.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.