Услуги и Контакти

 • Работя от понеделник до петък в гр. София, кв. Лозенец, между хотел Хемус и спортен комплекс Спартак. Не работя през уикенда!

Моля, уважавайте работата и времето ми, ако имате записан час и не можете да дойдете, уведомете ме достатъчно време предварително, за да мога да реагирам и да попълня графика си! Ако не се явите на записания си час без предварително да ме уведомите, губите правото си да дойдете отново при мен. 

РЕГРЕСИЯ
Регресията представлява навлизане и изследване на минал живот чрез лека форма на хипноза и дълбока релаксация. Използват се определени техники за връщане назад и навлизане в Алфа променено ниво на съзнание. Работи се по заявка на клиента, което ще рече, че можем да навлезем в определен минал живот по спомен или сън, или да изследваме най-важния минал живот с оглед на сегашния момент от живота на човека. Това е най-честата заявка, с която идват хората на регресия. Можем и да търсим корен на сегашни взаимоотношения, страхове, въпроси. По време на регресията човек може да вижда визуално картини или само да усеща или просто да има силно вътрешно знание къде се намира и какво се случва. След като излезе от регресията си спомня всичко, не е забравил, защото през цялото време е бил наблюдател и е описвал на водещия какво се случва. Преживяването на регресия е много различно и индивидуално за всеки и зависи от конкретния човек, от неговата памет, психика и способност да се доверява и отпуска.
Един сеанс регресия е с продължителност около два часа и с цена 60 лв при успешното ѝ провеждане. При неуспешна регресия – 20 лв за отделеното време.
Въпроси и отговори за регресията можеш да прочетеш тук. 

ХИПНОТЕРАПИЯ
С хипнотерапия се повлияват положително голям набор от проблемни отношения, повтаряеми модели на поведение, всекидневни трудности, персистиращи вредни навици и зависимости. Връщаме се назад към спомени от определен период, които клиентът иска да си припомни или с които иска да работи с цел разрешаване на дадена ситуация. Търсим корените на проблемите и на автоматизираните програми на поведение назад в детството или в отделни ключови травматични епизоди от живота. Клиентът е като наблюдател и активен участник във всичко случващо се и си спомня всичко след приключване на терапията. Излизат много дълбоки емоции, плач, отработват се ситуациите на преживелищно ниво чрез тялото.
Клиентът може да контролира процеса и да взима решенията доколко и какво да сподели, а терапевтът само води и насочва с думи и въпроси.
В тези две статии може да прочетете повече за нуждата от дълбоко отработване на емоционални травми от миналото и за това защо само разговор чрез ума в будно състояние на съзнанието не е достатъчен, за да се разрешат проблеми.
–> „Отработване на емоционални травми от миналото“
–> „Bypassing the mind – дълбокото осъзнаване не се случва в разговор с ума“
Времевата ни рамка за хипнотерапия е час и половина и включва предварителен разговор по проблема, който ще изследваме и е с цена 60 лв.

ОНЛАЙН КОНСУЛТАЦИИ
Поради живот в чужбина или извън София, както и поради спецификата на пандемичната обстановка, в която се намираме в момента, започнах да провеждам онлайн консултации с хора, които не могат да дойдат физически в кабинета ми, но настояват да работят точно с мен. Регресия няма как да правим онлайн, но провеждаме разговори, правим когнитивно преструктуриране на мисловни модели, учим се на техниките за ясна и директна комуникация със света и близките хора, изпращам аудио файлове за слушане на водени медитации по различни теми, изпращам статии и материали за четене и осмисляне като домашна работа.
Онлайн консултацията е с продължителност 90 мин. и цена 60 лв.

ЙОГА
(Приемам клиенти за индивидуални Йога занимания ограничено, оставям си възможност да избера с кой искам да работя)
Едно занимание по Хатха Йога продължава час и половина и се провежда в удобни за клиента ден и час, с предварително записване по телефон, Вайбър или по е-мейл. Нужно е да си носите само свободни удобни дрехи, евентуално и постелка. Цената е 25 лв. на посещение.

Едно занимание по Йога включва следните компоненти:
– медитация (15мин.); – разгряване (10мин.); – дишане (10мин.); – основен комплекс асани (40мин.); – дълбока релаксация с утвърждения(15мин.)

Лекции, семинари, практически workshop-и. Ако имате център, студио, място за под наем и бихте искали да направим лекция или демонстрация за приготвяне на здравословна храна, можете да се свържете с мен и да поговорим по въпроса.
Лекциите може да са на разнообразна тематика:
• Силата на суровата храна и лесни рецепти за сурови бонбони, шейкове, сосове
• Супер-храните – видове, ползите от тях и приложението им
• Силата на Кълновете – как да си ги приготвим вкъщи и какво ни носят
• Видове прочиствания на организма
• Екологичната страна на въпроса – какво причиняват нашите действия и всекидневни избори на майката Земя

– КОНТАКТИ
Телефон: 0876 805 895

Мейл: mail@stefibozhilova.com

Ако не вдигна телефона, значи съм с клиент – обадете се по-късно или ми пишете на Вайбър или на мейл. Поради многото писма, които пристигат, може да се забавя с отговора си от няколко дена до седмица. Благодаря за разбирането! 

Кабинетът ми. 

Bow pose

55 thoughts on “Услуги и Контакти

 1. Стефи,благодаря ти за чудесният сайт,който си направила с толкова любов,намирам го за прекрасен и ти благодаря сърдечно за всичко,пожелавам ти успех,човек се зарежда още докато започне да чете,прекрасна си,Намасте.

 2. Всичко ми хареса при теб. С твое позволение ще ти пиша пак. Благодаря и за добрите рецепти.

  • Благодаря ти, Дарина! 🙂 Чувствай се свободна да пишеш тук, на майла или да звънкаш на дадения телефон 🙂

 3. Благодаря за поздравите Стефи! И на теб много поздрави, усмихната, позитивна, весела и щастлива седмица, година, а и цял един живот. Бъди все така енергична и жизнерадостна, защото само Светещи хора могат да покажат реалността на останалите, за да преоткрие все Светлината в себе си и да я покаже на света, да бъде по отворен и горд от себе си и от това, което е постигнал до момента. 🙂 Целувки от мен и продължавай да бъдеш себе си … аз ти се възхищавам и подкрепям… 🙂

 4. Стефи записах коментара тук, защото под другите публикации ми изписваше грешка, а много исках да коментирам най новите ти статии 🙂 Извинявам се предварително, ако съм ти създала неудобство 🙂

 5. Здравейте, много ми харесва Вашия блог.Посетих и няколко занимания и лекции.Тъй-като си купих блендер за смутита- Heinner OptiMix 1000, 1000W, 1.5л, 5 скорости, бих искала да попитам от къде мога да се снабдя с упътване и инструкция на български език.
  Много ще Ви бъда благодарна!
  Детелина

  • Здравейте, Детелина! 🙂 Благодаря.
   Честно казано нямам идея, може би да звъннете на хората, които са ви го доставили и да ги питате тях? ИЛи да проверите в интернет? При всички положения, не е сложно за ползване. Успех с него!

 6. Здравей, Стефи,
  Искам да поръчам някои продуктите от каталога на Green Master. Извинявяй, но не зная дали трябва да изчакам до края на почивката ти? Ти имаш ли опит с някои от продуктите срещу пигментни петна?
  Поздравления за чудесния сайт!
  Благодаря ти предварително за отделеното време и до скоро!
  Анета

 7. Здравей,Стефи.
  Опитах на направя маслото Гхи,което видях от теб,но май го оставих прекалено много и стана тъмно кафяво .След като го прецедих от тенджерата на дъното остана белтъка,но той вече беше залепнал.Въпросът ми е дали сег амога да го консумирам или да го хвърля в кофата?Иначе си го сложих в буркан,изстина си ,както трябва.Благодаря ти предварително

  • Здравей Росина! Според мен можеш да го консумираш така, просто е трябвало да го оставиш за по-малко време. Иначе нищо му няма, става си.

   • Благодаря ти ,Стефи.Положителна и ползотворна седмица ти желая. 🙂

 8. здравеи стефи прекрсно е за магданозеното смути ние с жена ми марусиа пием всеки ден по една кана и направо летим по циал ден не ни се иаде 4ак в 4 4аса следобиад иадем сурова салата и покалнало жито и покалнат боб мунг марусиа не гре6и ве4е 5 години ас сам по погре6ките но мислиа ве4е да не гре6а да си правиа асаните и наи ве4е виждам трудности с трудните назад пози на аиенгар но лека по лека напредвам ве4е правиа зароди6а позата главоколианната винаги имам силна болка отдолу на сухожилиата на краката.6те направиа авокадото с банан за да го опитаме но ас авокадото го правиа с натурални саламурени турски маслини които ги обессолиажам малко и ги пасирам с авокадото става умопомра4ително вкусно декември правих 15 дни на вода след това бавно захраних и сега ниамам думи как се 4увствам а за гавкавостта да не говорим сега 6те про4истиа и стажите с дафинов лист след това с кафиав орис без да го вариа.благодариа 4е можем с женами да 4етем разни рецепти и други полезни савети.

 9. Здравей Стефи,

  Много хубав сайт имаш, излъчва много приятна енергия, както и ти самата, поне съдейки по това, което чета. 🙂
  Бих искал да попитам, възможно ли е след регресия човек да не може да се върне към това, което е днес? Възможно ли е психически да се разстрои човек след такъв сеанс?
  Също така, предполагам, че звучи глупаво, но живея в чужбина и се чудя има ли начин за регресивна сесия по телефона?

  Топли поздрави,
  Михаил

 10. Разбирам, че има много търсещи себе си хора и много, които искат да предадат това, до което са достигнали. Всеки е някъде по стъпалото на собственото си развитие. В един момент обаче, в който човек поеме отговорност за друг чрез хипноза или регресия и пипне в черната кутия на подсъзнанието, тогава вече не се опира само до случая на клиент, който си поръчва услуга. Всеки може да го нарече както иска, но спокойно може да се нарече намеса в съдбата или кармата, или изобщо поемане на отговорност за живота или аспект от живота на друг без необходимата компетентност. В такава ситуация един отговорен учител би трябвало да предупреди и отклони своите ученици от подобна дейност. Защо написах без необходима компетентност? В много книги, които се четат от хора, търсещи духовни пътища се казва, че едно обучение на духовен учител надхвърля десетки години. Да водиш някого в дълбините на подсъзнанието му е работа за учител и то майстор. Защо да търсим отговори в миналото след като има толкова много несвършена работа в настоящето? Настоящето е пространство, в което имаме активен достъп, можем да творим и да се стремим да се променяме. Нито миналото, нито бъдещето са пространства, в които можем да сме активни и напълно съзнателни. Това не е някаква висша теория, а ежедневна логика. Не искам да засегна никого в този форум, ни най-малко собственичката на сайта. Искам да наблегна, че не целя да злепоставям, а да дам и друга гледна точка на читателите, които да направят за себе си изводи.

  • Благодаря за добре обоснованото различно мнение и гледна точка 🙂 Разбирам какво се опитваш да кажеш, но тук не става дума за духовна работа, а за психологическа работа. Работи се с добре изучени и даващи резултат психологически инструменти и терапевтът не „бърника“ в мозъка или подсъзнанието на никой друг, помага му сам да поеме нещата в свои ръце и да изчисти това, което сам е натрупал преди – в този или в минал живот.
   От работата си с хипнотерапия (върху болезнени травмиращи спомени в този живот) мога наистина с ръка на сърцето да кажа, че това е метод, който дава много добри резултати. Филмите са накарали хората да вярват, че хипнозата е нещо, което е извън техния контрол. Терапевтът щраква с пръсти, главата на човека пада настрани, терапевтът си бърника и препрограмира съзнанието ми и след това пак щраква с пръсти и човекът се събужда и нищо не помни. Излишно е да казвам, че хипнозата НЯМА НИЩО ОБЩО с това, човек си е в съвсем съзнателно състояние, просто е в Алфа ниво (като състоянието между будност и сън) и си спомня травмиращи моменти, когато е натрупал емоционална болка, която има нужда да изживее наново, да пусне и да изчисти от себе си. Аз съм само насочващ, но не правя нищо ВЪПРЕКИ неговата воля, той контролира процеса.
   Миналото си е минало, никой не се опитва да го връща, но то е коренът към това, което сме ние днес и това, което ни се случва и начинът, по който реагираме в определени ситуации от живота ни. В миналото се крият много отговори, които ни помагат да живеем по-добре, да сме по-здрави, по-осъзнати, по-наясно с това защо и как ни се случват определени неща. С две думи: интегрираме миналото си, за да продължим напред изцелени.
   Не е нужно всеки да се подлага на хипнотерапия или регресия, това не е панацея са всеки човек. Има безброй много пътища и подходи, които носят изцеление и личностно развитие. Всички сме много много различни и имаме нужда от различни неща. При много хора работи и те идват и търсят и си тръгват доволни. Това на мен ми е достатъчно, за да знам, че това което правя помага и има ефект. 🙂

  • Не, доколкото ми е известно. Той вече от много време не води нито занимания по Йога, нито семинари.

 11. Здравей, Стефи, направила си много хубав сайт, с изключително полезна и интересна информация, чудесни статии, просто исках да ти кажа, че се прекланям пред целия този труд, който влагаш във всичко, което правиш! Много успехи и само напред и нагоре! Поздрави от Бургас и морето!

  • Изключително много ти благодаря за милите думи, Яна!!! 🙂 Наистина съм вложила сърцето си тук, този сайт беше много отдавнашна моя мечта!
   Прекрасни празници!!! ♥

 12. Здравей Стефи, силно съм впечатлена от сайта който си направила, и най-вече от това което споделяш като информация, начин на живот и философия. Много се радвам когато видя, че млади хора като теб, мислят и разсъждават по този начин.Благодаря ти че те има! Продължавай в същия дух! !!
  P.S за мен ще бъде чест да се запознаем. Ако ти нямаш нищо против разбира се.

  • Много благодаря за милите окуражителни думи, Златина! 🙂
   Да, нямам нищо против и бих се радвала да се запознаем.

 13. Здравей, Стефи! Имам сериозни проблеми в отношенията с майка ми. Цял живот се опитвам да избягам от една и съща ситуация, на която майка ми постави началото, но след това тя непрекъснато ме преследва (ситуацията) на различни места и с различни хора. Интересува ме ще ми помогне ли регресията да си изясня какво трябва да направя, за да спра този кошмар? Само един сеанс ли ще е необходим или трябва да са повече? Благодаря предварително.

  • Здравей, Диди,
   Регресията помага да се установи дали имаш взаимоотношения с тази душа (на майка ти) от друг живот преди сегашния ти. Обикновено проблемите с най-близките членове на семейството почти винаги са кармични и си ги носим от преди и затова в този живот сме поставени в такава роля, за да ги отработим.
   Когато регресията се получи успешна, тя дава много отговори, яснота и материал за осмисляне и една е достатъчна за даден период от време.
   Хипнотерапията, от друга страна, помага на човек да се справи с травматични спомени и ситуации от сегашния му живот.
   Ти си човекът, който трябва да прецени от кое от двете имаш нужда, спрямо вътрешните си усещания за ситуацията, в която се намираш и за естеството на вашите взаимоотношения.
   Ако прецениш, че искаш да дойдеш при мен, свържи се с мен по е-майл или телефон след 15ти януари. Весели празници!

 14. Здравейте, бих искала да се запозная с вас. Интересува ме регресията за да си отговоря на въпроси свързани с житейските ми преживявания. Кога и по какъв начин бих могла да се запозная с вас за регресия? Благодаря 0882 44 64 10

  • Здравейте, Славея,
   Моля, прочетете тази статия: „Въпроси и отговори за регресията в минал живот“ – смятам, че ще отговори на възможни въпроси, които имате и се питате относно регресията и метода ми на работа. В края на статията има посочени контакти – телефон и e-mail – на които можете да се свържете с мен и да си запишете час.

 15. здр. Стефи!Видях няколко твои рецепти и много ми харесаха!Някъде видях и любимата ти торта с маскарпоне-търсих рецепта за чийзкейк и сега не я намирам , а тортата с какао отгоре изглеждаше страхотна!Моля те прати ми я на моята поща-jessi_84@abv.bg Mersi mnogo i продължавай с кулинарните успехи!!!!

 16. И защо да ползвам услугите Ви след като е пълно в интернет с читава документация и видео съдържание при това напълно безплатно ?

  • Някой карал ли Ви е да ги ползвате? 🙂
   Интернет е напълно достъпна безплатна платформа – всеки преценява какво да чете, какво да използва, за какво да заплаща. Свободен избор.
   Не помня да съм Ви канила да четете този сайт или да съм Ви продавала някакви услуги лично на Вас, че да трябва да се обосновавам защо да ги ползвате 😀

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.