За сайта

cropped-Copy-2-of-lotusangled16x10.jpg

Здравейте, приятели! 🙂
Това е един отдавна планиран сайт за Психология, Йога, Хипнотерапия, Здравословно хранене, полезни продукти и рецепти и здравословни практики за Духа и Тялото! Ще споделям и бъдещи интересни събития!

Сайтът съдържа голям брой статии (авторски и не само) на най-разнообразни теми. Ако искате в него да се появи нова статия по дадена тема, просто оставете коментар или пишете на: mail@stefibozhilova.com

Има раздел за Поезия, в който може да прочетете моите отдавнашни опити за изразяване на поривите и трепетите на човешката душа, а скоро се надявам да има и раздел за Пътеписи и Галерия с пътешествия.
Обърнете внимание на раздела Срещи по Пътя, в който публикувам истории за хора, които дълбоко са ме впечатлили и докоснали.
А раздела Притчи е поучителен и предразполага към сериозни размисли.
И разбира се, много много здравословни рецепти и идеи от кухнята. 🙂

Надявам се в крайна сметка това да се превърне в един голям Портал за всички будни хора, търсещи отговори, информация или просто малко позитивизъм и вдъхновение за промяна към по-Добро!
Вярвам, че сме тук, на тази Земя, за да се намираме, да се свързваме, да споделяме, да се подкрепяме по Пътя и все повече да си спомняме кои сме, защо сме дошли и как можем да бъдем най-полезни на Цялото.
В тази връзка Регресията към минал живот е незаменимо преживяване.

Ако имате желание да коментирате под статиите и рецептите, да споделяте своя опит, да давате идеи или съвети, да излагате градивна критика, това е повече от добре дошло и ще ме направи много щастлива! 🙂

7 мнения по „За сайта

 1. Здравейте, интересен и позитивен е вашият сайт. Има какво да науча от него, но като начало ме интересува как мога да си намеря като вашия блендер. Смятам да приложа в някаква степен пиенето на сокове като заместител на традиционната храна. Имам здравословен проблем, който се надявам да се повлияе добре. Ще Ви бъда благодарна.

 2. Здравейте, Стефи !!!
  Въпроса ми относно статията за прочистване на лимфната система е дали английската сол със 100 мл. вода се взема само първия ден или се взема и трите дни ? За направата на клизмата какво се използва ? Колко вода и какво се добавя във водата ? Необходимо ли е да се прави още една клизма вечер за по-добро изчистване или не ?

  • Здравейте, Алекс,
   Водата с една равна супена лъжица английска сол се взима всеки един от трите дена. Ако поради някакви причини или лични съображения или непоносимост към английската сол не желаете да я приемате, тогава може да приемате разхлабителен чай сутрин вместо нея. Примерно сена.
   Клизмата се прави с вода с телесна температура, пълни се един иригатор от аптеката, водата е чиста, по желание може да се правят и други видове клизми: с малко лимонов сок, с урина, с кафе…. Повече и много по-подробно за клизмите прочетете тук:
   http://www.zemianazaem.com/archives/149
   Една клизма на ден е напълно напълно достатъчна. Понякога дори няма нужда от нея, но това си го усеща конкретния човек – ако английската сол дава добър разхлабителен ефект. Тогава аз правя една клизма за трите дена, но това си е лично решение, в самото прочистване на лимфата се твърди, че е добре да се прави веднъж на ден.
   Поздрави и успех! 🙂

 3. Здравей, Стефи! Искам да ти задам няколко въпроса, но не успях да намеря електронната ти поща за връзка. Ще съм ти благодарна ако ми я пратиш 🙂 Алекс

 4. Благодаря за този чудесен сайт Стефи,
  Понеже във Файсбук, в групата за Алтернативно лечение на рак и тежки заболявания има много информация, направихме сайта за онкоболни за ползване на непрекъснато трупащата се информация.
  Ако нямате нещо против, бих могъл да дам линк към Вашия сайт, за да е полезен за хората.
  Благодаря и приятен ден!

  • Здравейте,
   Много мило предложение, разбира се, че нямам нищо против. Радвам се, че сайтът Ви допада! 🙂
   Има няколко статии, свързани директно с рака и се надявам в бъдеще да качвам още полезна информация.
   Поздрави и хубави дни!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *