Неочаквана среща в таксито

signs-of-the-universe-2

 

„Следвай знаците от Вселената и вярвай в тях!“

Качвам се в едно такси преди малко, бързам защото ме вали и искам да си стигна колкото се може по-бързо до вкъщи, за да изпия чаша билков чай на топло и на сухо. Не обичам дъждовно време, просто не обичам и толкоз.
Момчето в таксито казва: „Ъъ аз по принцип не работя в момента.. ама айде качвай се да те метна, че вали!“ и както си пътуваме и нещо си говорим за дъждовното време и той споменава: „Не знам дали си чувала че има хормони на щастието..“, където на мен ми става доста смешно и отговарям: „Ами.. чувала съм.. то аз съм психолог по принцип…“ и оттам като се почна един разговор.. 🙂 В колата му беше пълно с книги за позитивното мислене, за силата на подсъзнанието, за духовно и личностно развитие, като се заговорихме и не можем да спрем. Направил си сайт преди няколко дена на тема финансова свобода, може да видите сайта му ето тук, много е хубав:

http://finansovasvoboda.info/
Ако искате може да подкрепите и страницата му, човекът го заслужава! –>http://www.facebook.com/FinansovaSvoboda

Той ми разказа, че откакто започнал да чете такава духовна литература преди години и откакто са му се „отворили очите“ се е убедил неколкократно, че няма такова нещо като случайни хора и случайни срещи. Че всеки човек, който се качи в колата му носи някакво послание, някакъв урок, някаква тема за размисъл. Че винаги търси общи теми и интереси с клиентите си и винаги се опитва да ги разведри и да им покаже, че може да гледаш на света и от позитивната му страна.

Колко прекрасно заредено и позитивно ми стана! Слязох с усмивка! Наистина няма случаини срещи! Ако само сме отворени към всички хора около нас…. ако само имаме очи да виждаме знаците… животът наистина се превръща в чудо!
Вселената си говори с нас постоянно – чрез хората, чрез знаците, чрез „случайните“ срещи с непознати, чрез всичко, което идва в живота ни ♥

– Писано на 16. септември. 2012 –

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.