За корпорация Tiens

tiens logo-550x214

Това е международната корпорация „Тянши“! Тя е едно от най-крупните предприятия за производство на оздравителна продукция в света.
Корпорация „Тянши“ е основана в Китай 1993г. Градът, в който е създадена се казва Тянцзин. Основател и президент на Корпорация „Тянши“е г-н Ли Цзинюан. Днес името му е в списъка на 500-те най успешни предприемачи в света.

* – ‘’Какво цените най-много: любовта, богатсвото, здравето?
Вие със сигурност ще изберете здравето. Тъй като само то ви дава живот, пълен с енергия, сили за любов и само със здравето идва и богатсвото.
Ние избираме производството на продукти за здравето, защото ценим живота. Всеки човек иска да бъде здрав, което потвърждава правилността на нашият избор.’’
– Ли Цзинюан –
– Президент на Корпорация ТЯНШИ –

Корпорация „Тянши“ разполага с четири крупни производствени бази. Една от тях е в Тянцзин, близо до Пекин. Това са модерни производствени комплекси с обща площ над 180 M . Втората се намира в САЩ в Сиатъл. Третата – в Малайзия, Куала-Лимур. А най-новата близо до испанската столица Мадрид. Общата площ само на складовете на Компанията надхвърля площта на 10 футболни игрища.

Корпорацията е основала собствен университет, който се намира в град Тянцзин. „Тянши“ притежава собствена транспортна компания и хотелски комплекси. В сферата на интересите на „Тянши“ влизат много дейности, в това число туристически бизнес и издателска дейност. Все пак, основната задача на Компанията е производство на продукти за подобряване на здравето.

През 1998 г. Компанията е удостоверена от Световната Здравна организация с наградата „За принос в оздравяване на човечеството“!
„Тянши“ е една от най-големите компании, работещи по метода на мрежов маркетинг, член на Световната асоциация на мрежовия маркетинг.
Продукцията на нашата Корпорация е преминала проверка по система за международна стандартизация на качество ISO9002. За целия период на съществуването си тя не е имала и няма дългове. Според оценката на Международна кредитна банка, Корпорация „Тянши“ получава степен АА.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.